ANYWAYdoors virtuele showroom en productconfigurator met prijsberekening

Anyway Doors innoveert opnieuw door een 3D simulator uit te bouwen waarmee u in 3 referentiematen de maatwerk deuren kan samenstellen in een realistische omgeving inclusief prijzen. De prijzen van de binnendeuren worden actueel gehouden doordat ze continue gekoppeld zijn aan de effectieve berekeningssoftware van Anyway Doors.

http://configurator.anywaydoors.be/?lang=NL

U kan dus in 3 veel voorkomende deurmaten de prijzen van de binnendeuren berekenen. Voor een gedetailleerde offerte op maat kan u alles met het online programma doorsturen naar Anyway met uw specifieke maten en gegevens. U kan gratis en vrijblijvend een account aanmaken en uw deuren bewaren, doorsturen naar iemand anders, een gedetailleerde offerte aanvragen bij Anyway Doors,….

Aangezien alles 100% maatwerk betreft is de configurator een zeer handig tool om u te oriënteren, voor een gedetailleerde offerte verwelkomen onze interieurarchitecten u graag in de toonzaal zodat alle technische kenmerken en de details die de finishing touch geven duidelijk met u bekeken en overlopen kunnen worden. Digitaal kan zeer veel, maar de menselijke input en de unieke karakters van uw project kunnen onze mensen veel beter opvangen dan elk 3D simulatieprogramma!

Online prijzen van binnendeuren berekenen: Prijzen binnendeuren – ANYWAY doors

In de toonzaal van Anyway Doors Massenhoven staan in de 1000m² showroom dan ook een 100-tal verschillende deuren opgesteld in echte muren, dewelke graag door u geopend en gekeurd worden. Tevens staan er sinds maart 2011 diverse gloednieuwe DRESS-A-WAY kasten opgesteld te Massenhoven.

Voor meer informatie kan u naar de website van anyway surfen: website ANYWAYdoors – moderne deuren op maat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s