Schuifdeuren op maat bij ANYWAYdoors

Schuifdeuren op maat

Het Belgische merk Anyway Doors slaagt erin met zijn schuifdeuren op maat strakke belijning en technische verfijning tijdloos te versmelten. Anyway Doors werd op 1 april 1995 opgericht en groeide redelijk snel uit tot een ware referentie in de deurensector. Dit wordt mede ondersteund door de constante drang naar productinnovatie en nieuwigheden.
De nieuwe railsystemen voor schuifdeuren zijn bijgevolg zeer compact, gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn zowel in de muur als tegen het plafond te bevestigen. De rail kan desgewenst ook ingewerkt worden in het plafond, maar dit dient op voorhand specifiek bekeken te worden. Om problemen met situaties waarbij de schuifdeuren tussen 2 muren schuiven op voorhand te tackelen, ontwikkelde Anyway Doors een railsysteem waarbij de schuifwand uitgenomen kan worden aan één zijde, in het deurgat en tevens zijn alle afstelling mogelijkheden in het stuk rail aangebracht dat in de deuropening toegankelijk blijft, er dienen dus nooit zaken tussen de 2 muren afgesteld of vervangen te worden!

Alle schuifdeuren en schuifwanden worden op maat gemaakt. De schuifdeuren kunnen dus als glazen paneel, vol paneel en tenslotte ook als diverse glazen met geanodiseerd aluminium omkaderde schuifwanden uitgevoerd worden. 
Via deze link vind u diverse realisaties terug:fotogalerij schuifdeuren
Een schuifdeur is voor Anyway Doors nooit zo maar ‘een deur’. Schuifdeuren zijn zeer actueel en trendy, doch zijn minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgang frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!

Zoals met alle op maat gemaakte producten aangewezen is, vanwege de vele technische mogelijkheden, kan u zich best correct oriënteren en dus een bezoek aan één van de toonzalen brengen. Zodoende kan u alle mogelijkheden duidelijk bekijken en evalueren en kan u hierna tijdens een gesprek met een gedreven ANYWAYdoors interieurarchitect(e) uw plannen en wensen toetsen zodat u zeker de optimale keuze maakt per deurlocatie.

Voor meer informatie: ANYWAYdoors website

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s