Anyway Doors geanodiseerde aluminium deuromlijstingen

Moderne binnendeuren, welke omlijsting te kiezen?

Binnendeuren zonder omlijsting met een onzichtbaar ingewerkt deurkozijn.

Inbouwomlijsting IBO

Anyway Doors binnendeuren worden gemaakt met geanodiseerd aluminium in tegenstelling tot de meeste deuren met hout. De deuromlijstingen zijn uit geanodiseerd aluminium vervaardigd en kunnen in diverse mogelijkheden aangeboden worden. Het meest actuele zijn de inbouwomlijstingen zodat u strakke en minimalistische deuren zonder omlijsting verkrijgt. Hiervoor dient de omlijsting voor de bezettingswerken geplaatst worden, zodat de betreffende vakman dit met hoekprofielen volledig kan wegwerken in uw wandafwerking. Een deur met een inbouwomlijsting vraagt zeer veel aandacht qua details en dient zeer goed opgevolgd te worden.
Binnendeuren zonder omlijsting op maat.
  • Dient technisch goed bekeken te worden adhv. uw plan
  • Vergt een correcte planning en opvolging naar opmeting/montage/inwerken/…

Blokdeuren met een BKO aluminium blokomlijsting.

Door de hogere kostprijs en tevens grotere voorbereidende werken, kiezen veel mensen voor de strakke geanodiseerde aluminium blokomlijsting (blokkader / blokdeur), hiervoor dienen op voorhand geen profielen geplaatst te worden en werkt de stukadoor en vloerdekker alles af alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. Vervolgend wordt de blokkader dan bovenop het afgewerkte pleisterwerk geplaatst (50mmx25mm). Met deze omlijsting krijgt u ook een kozijnloos effect, zie foto’s onderaan en dit is tevens de goedkoopste omlijstingsoplossing bij Anyway Doors vanwege het minste materiaalgebruik.

  • Kan overal toegepast worden zolang de deuropening volledig afgewerkt is (alsof er geen deur zou komen)
  • Budget- vriendelijkste oplossing

Design binnendeuren met aluminium omlijstingen.

Naast deze 2 mogelijkheden kan ook nog met een opbouwomlijsting gewerkt worden, dewelke te vergelijken is met klassieke houten omlijstingen, maar dan strak en modern in aluminium uitgevoerd, met afneembare deurlijsten die u kan afklikken en wegplaatsen tijdens schilder- of behangwerken. Er zijn een 12-tal verschillende omlijstingen (OBO-a) qua afmetingen en design die gekozen kunnen worden. 
Binnen deze groep (OBO) van omlijstingen zitten nog enkele spin-offs, de voornaamste OBO-b die na de montage nog deels dient aangewerkt te worden met bepleistering.

Voor meer info omtrent de mogelijkheden kan u zich oriënteren in de fotogalerij of via onze online configurator waar u een deur in 3D met bijhorende technische info kan samenstellen, inclusief prijscalculatie.

Fotogalerij aluminium omlijstingen en draaideuren: link omlijstingen en draaideuren

Online configurator binnendeuren met prijzen: prijzen binnendeurenGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s