DRESS-A-WAY by anywaydoors – dressings en maatkasten

DRESS-A-WAY by anywaydoors, een nieuw hoofdstuk in modulaire kasten.

DRESS-A-WAY is een modulair kastensysteem en ontwikkeld uit de jarenlange klant- en productervaring van ANYWAY doors. De invloed is merkbaar in het hedendaagse en innovatieve ontwerp, het puur maatwerk en de modulaire kenmerken. De hoofdzakelijke grondstoffen bestaan uit geanodiseerd aluminium, 3 mm “Resopal-Massiv” HPL laminaat en roestvrij staal. Hierdoor kunnen  inbouwkasten en binnendeuren qua afwerking perfect op mekaar afgestemd worden.

Moderne inloopkast volledig op maat laten maken

De inbouw- of vrijstaande dressing hoogte kan traploos van 2150mm tot 3050mm op maat gemaakt worden, de breedte van 500mm tot 1200mm per kastmodule. De totale kastdiepte is het meest optimaal op 650mm, met een nuttige binnendiepte van 600mm, dit is in theorie en praktijk nodig om grotere en bredere kledingstukken comfortabel op te hangen, dit kan dus desgewenst ook op maat gewijzigd worden.

Moderne dressing kast op maat

De technische verfijning loopt door tot in de details. Zo is er een onzichtbare ventilatiekier tussen deur en kast, die geuren voorkomt en natuurlijke ventilatie verzorgt. De kasten zijn voorzien van een geïntegreerde deurdemper die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit en is het geanodiseerd aluminium handgreepprofiel onzichtbaar verwerkt in de volledige hoogte van het aluminium deurframe. Afhankelijk van de kastbreedte of kastopstelling zijn verschillende deuropstellingen met enkele of dubbele deuren mogelijk.
Design kasten met glazen deuren en led verlichting
Schuifwanden kunnen op verzoek ook voorzien worden, maar bieden in de praktijk geen praktische meerwaarde aangezien u telkens maar een deel van de kast kan openen.

DRESS-A-WAY is ontworpen als gesloten vrijstaande dressing of inbouwkast, maar kan natuurlijk ook als vestiaire- of opbergkast worden toegepast. De zij- en tussenwanden hebben over de volledige kasthoogte geïntegreerde LED verlichting. De ingebouwde verlichting wordt via een drukknop of afstandbediening geschakeld.

Inloopkast op maat met led verlichting

Gesloten dressings met kastdeuren zijn optisch rustiger en stofvrijer, maar ook “walk-in” dressings zijn mogelijk door de kastdeuren weg te laten. Dit kan met de DRESS-A-WAY modules, waar u desgewent in de toekomst toch nog deuren aan kan hangen of via het net gelanceerde DRESS-A-WAY “Wall” concept, dat specifiek voor open toepassingen ontworpen werd.

DRESS-A-WAY website – Design dressing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s