DRESS-A-WAY Wall

DRESS-A-WAY “Wall” by anywaydoors.

Onder het motto ‘alles kan beter’ bedacht ANYWAYdoors extra mogelijkheden voor haar nieuwe DRESS-A-WAY productenlijn. Zo kan je met DRESS-A-WAY “wall” de volledige kastrug bij een vrijstaande kastwand functioneel maken met een zwevende open inrichting. Met legplanken, kledingroeden of bijvoorbeeld een bureaublad, krijgt de rugzijde van de kast een volwaardige eigen indeling en functie. Of wat dacht je van open dressing, bureau, bibliotheek, studeerplek of tv-meubel?

Het modulaire kastconcept laat ook de opbouw van een dubbele rug-aan-rug- kastopstelling toe, waarbij een extra diepe vrijstaande kast wordt opgedeeld met één tussenrug, zodat er een voor- en achtercompartiment ontstaat. Ideaal ook als scheidingswand tussen twee vertrekken.

Zodoende kan je met de kast als tussenwand werken ipv. ouderwetse muren of nutteloze gyproc- en systeemwanden, beide zijden kunnen nu optimaal ingedeeld worden!

Deze nieuwe rugopstelling kan je ook vrijstaand tegen een kamermuur monteren als open dressing of modulair opbergsysteem, met geïntegreerde LED functionele en sfeerverlichting naar keuze Tevens kan er geopteerd worden o met een rugafwerking in glas of volkern te werken zodat uw wand ineens afgewerkt is.

Een behoeftestudie lag aan de basis van het ontstaan van DRESS-A-WAY, waarvan de resultaten worden vertaald in kwaliteitsvolle, duurzame, minimalistische productconcepten, die ook naadloos kunnen aansluiten op uw esthetisch en praktisch wensenpakket.

Alle producten zijn 100% modulair en maatwerk, de gebruikte materialen zijn voornamelijk: geanodiseerd aluminium, 3 mm “Resopal-Massiv” HPL laminaat en roestvrij staal. Hierdoor kunnen DRESS-A-WAY producten en ANYWAYdoors binnendeuren qua afwerking perfect op mekaar afgestemd worden.

Meer informatie: DRESS-A-WAY by anywaydoors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s