Voorbeeldprojecten 3D DRESS-A-WAY (om de diverse mogelijkheden te illustreren)

DRESS-A-WAY by anywaydoors productmogelijkheden.

Volgend op de succesvolle voorstelling van onze nieuwe dressing, bibliotheek en maatkastproducten werden reeds vele concrete presentaties voor klanten uitgewerkt. De deuren en kasten kunnen desgewenst volledig op elkaar afgestemd worden. Qua kasten kan een combinatie van zowel gesloten als open kasten gemaakt worden met de “Wall” oplossing. Om een correcte, funtionele indeling en optimale benutting van de aanwezige ruimte te verzekeren wordt alles in samenspraak op maat uitgewerkt.  Het grote voordeel van DRESS-A-WAY zit in de veelzijdige inzetbaarheid en de volledig modulaire opbouw en indeling!

U kan vanaf nu dus ook uw ideale dressing, bibliotheek, bureau,… ontwerpen met ANYWAYdoors.

Hieronder vindt u diverse voorstellingen terug zodat u een duidelijk beeld krijgt van de ruime mogelijkheden. Alle ontwerpen worden uitgewerkt door professionele interieurarchitecten van ANYWAYdoors.