ANYWAYdoors realisatie met strakke deuren middels een inbouwomlijsting

Recente ‘Anyway Doors’ realisatie met IBO InBouwOmlijsting

Dit project werd in de regio Antwerpen gerealiseerd in 2010, met een zeer strak en modern interieur. Alle foto’s van Anyway worden bij klanten thuis getrokken zonder aanpassingen, onze fotograaf krijgt specifiek de opdracht om de omgeving te trekken en niet de deur an sich.

In dit project werd door de klant gekozen voor witte deuren met een inbouwomlijsting en een strakke vierkante deurgreep in RVS. De inbouwomlijstingen, om het effect van binnendeuren zonder omlijsting te creëren, worden geplaatst in de ruwbouw. De moderne deuren worden als het ware in de muur verwerkt. Vanaf het moment dat de woning winddicht is kot Anyway opmeten, met de opgegeven vloerpas in het achterhoofd monteren wij dan vóór de bezetter (stukadoor) de omlijstingen met extra speling naar onder toe, zodat in de vloeropbouw een zekere marge zit voor latere vloerkeuze aanpassing. Vervolgens dient de stukadoor de omlijstingen mee in te pleisteren met hoekprofielen zoals hij de andere muurhoeken afwerkt. Het deurframe wordt gecentreerd tov van de muurdikte geplaatst, wat enkele voordelen met zich meebrengt, de deur is identiek in beide vertrekken en er is door een soliede montage en verankering geen risico op scheuren en barsten. Later wanneer de vloer ligt en de woning bijna instapklaar is komen wij hermeten en dan worden de effectieve deurbladen op maat gemaakt. Met deze omlijsting kan je alle richtingen uit, het belangrijkste is de inbouw voor de stukadoor, qua deurbladkeuze kan je binnen het Anyway gamma nog alle richtingen uit.

Voor de glazen deuren werd vanwege de zichtbare beton op bepaalde locaties gekozen voor een blokomlijsting die bovenop de wandafwerking geplaatst wordt. Deze moderne interpretatie van blokkaderdeuren wordt dus bovenop de afgewerkte dagkant geplaatst, hiervoor dient alles afgewerkt te zijn alvorens Anyway kan meten en plaatsen.

 
 
 
 

Meer informatie: link naarInbouwomlijsting, het monteren en inwerken van A tot Z

Een gedachte over “ANYWAYdoors realisatie met strakke deuren middels een inbouwomlijsting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s