Update showroom Massenhoven met DRESS-A-WAY dressings en kasten

De 1000m² grote showroom te Massenhoven werd de laatste maanden heringericht om de nieuwe dressings en maatkasten te integreren. Diverse kastopstellingen kregen intussen een plaats en staan te wachten om iedereen te verbazen.

Alle DRESS-A-WAY producten zijn puur maatwerk en kunnen naar wens gepersonaliseerd worden. Onze interieurvormgevers helpen u met plezier verder om uw ideale kast vorm te geven.

De toonzaal bevat nu een 90-tal demodeuren en een 10-tal dressing- en kastopstellingen, en er wordt continue verder geïnvesteerd in innovaties en nieuwigheden.

Wij lieten onze huisfotograaf Luc Roymans alvast even los om de nieuwe zaken te fotograferen:

Informatie omtrent DRESS-A-WAY by anywaydoors:

De vraag werd vaak door tevreden ANYWAYdoors- klanten gesteld. ‘Waarom alleen gestileerde binnendeuren?  Jullie technologie en ervaring is toch op tal van andere zaken toepasbaar…’  En inderdaad, na rijp beraad leek ons het thema ‘opgeruimd staat netjes’ boeiend genoeg om onze ANYWAY- filosofie op uit te testen.  Bijvoorbeeld: hoe tover je sommige ruimtes in een slaapzone om tot een esthetisch en praktisch geheel?  En liefst zonder een kast in een kast te plaatsen, wat momenteel de budgetverslindende trend is?

Door letterlijk ‘out of the box’ te denken kwamen we al snel tot een concept dat we DRESS-A-WAY noemden.  Dressings en kastsystemen gebaseerd op onze sterkste troeven: perfect maatwerk met een geavanceerde technologie en materiaalkeuze.  En daarbij botsten we op nog een interessante denkpiste: ‘Hoe stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed?’.

Het DRESS-A-WAY concept stoelt op een gesloten vrijstaande dressing- of inbouwkast met meerdere functies. Uiteraard kan ze ook als vestiaire- of opbergkast dienen.  Belangrijk is de functionele ledverlichting die over de volledige kasthoogte geïntegreerd is. De bediening gebeurt via een schakelaar of afstandsbediening.  Benaderend kunstdaglicht biedt een quasi exact beeld van hoe je straks op je omgeving zult overkomen.  Gesloten dressings zijn optisch rustgevend en stofvrij.  Afhankelijk van de opstelling zijn verschillende deuropties mogelijk. Laten we de deuren weg dan spreken we over een ‘walk in’ dressing.

DRESS-A-WAY by anywaydoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s