ANYWAY doors lanceert nieuwe ‘Light’ scharnier

Geïnspireerd door de economische actualiteit & realiteit lanceert ANYWAY doors een “light” scharnier versie. Door de kostelijke hoge precisie zelfsluitende onderdelen te vervangen door een eenvoudiger maar extreem duurzaam POM kunststof binnenwerk, kan dit een besparing van €100,00 per deur opleveren.

Door deze ingreep veranderd er visueel niets en vervalt enkel de comfortsluiting en de automatische 90° vergrendelfunctie in geopende stand, maar functioneert de deur verder volledig normaal in beide of in één richting. Gezien enkel het binnenwerk van de pivotscharnier wordt aangepast, is later een upgrade naar de zelfsluitende functie mogelijk, door de pivotscharnieren om te ruilen.

De uitdaging in toekomstgericht ontwikkelen, is de kwaliteitsstandaard en specifiek materiaal gebruik handhaven, maar bepaalde functies te herdenken of te vereenvoudigen en alternatieven aan te bieden. Een eerste wapenfeit in deze ontwikkelingspiste is een vereenvoudigde scharnierfunctie waarbij u als klant zelf de keuze verkrijgt of u wel of niet zelfsluitende deuren wenst, maar toch in de filosofie van ANYWAY later de optie open houdt om “up te graden”.

(Beschikbaar vanaf 15/11/2011!)

Door deze nieuwe scharnier starten de prijzen voor een ANYWAY doors binnendeur vanaf 800,00 excl. BTW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s