Bulvano BeRoom kiest voor ANYWAY doors

Deze diashow vereist JavaScript.

ANYWAYdoors kreeg via Bulvano en Enthoven Associates het verzoek om mee na te denken over een deuroplossing die alle gekende Anyway Doors technieken bevat maar die tevens flexibel bekleed kan worden. In het concept wordt gebruik gemaakt van een BKO (Blokomlijsting) die links en bovenaan in de BeRoom box verwerkt zit. Op de kopse voorzijde sluit het deurblad middels de vrouwelijke sluitprofielen naadloos op het glas aan. Hierdoor wordt dus een mooi aansluitend geheel gecreëerd, en tevens kan de deur desgewenst naar één of 2 zijden opendraaien. Het deurblad wordt door Bulvano bekleed met speciale akoestische stoffen panelen. Anyway Doors levert dus het deurframe, deurblad incl. sluittechnieken aan en zelfsluitende scharnieren. Het deurblad wordt dan door Bulvano afgewerkt en in de BeRoom ingebouwd.

Bulvano BeRoom

BeROOM is een volledig losstaande ruimte in een kantoorlandschap en heeft eigen verlichting, ventilatiesysteem, branddetectie enz. in haar structuur voorzien. De flexibele structuur bestaat uit geëxtrudeerde aluminiumprofielen met modulaire opbouw. De stoffen en fotoprints die de panelen bekleden zijn gemakkelijk uitwisselbaar en daarom uiterst geschikt voor marketing- en “branding” acties. Bij vrije positionering van de BeROOM vormt hij een speels en kleurrijk accent in de ruimte. De KU Leuven heeft het geheel getest en het akoestisch testrapport afgeleverd.Het concept werd door Bulvano in samenwerking met Enthoven Associates Design Consultants en Exquis Design ontwikkeld.

Het modulaire karakter van BeROOM maakt verschillende opstellingen en gebruikswijzen mogelijk:

–    concentratieruimte (1-2 personen op 4m2)
–    vergaderruimte (3 tot 4 pers op 9m2)
–    telefooncel / internet (met de nodige discretie)
–    rustruimte (even tot jezelf komen met jouw favoriete achtergrondmuziek)

Kortom, het is een plaats waar men even zichzelf kan zijn zonder een storend element te vormen voor de rest van het kantoor. Wat ook de functie is, deze dynamische ruimte kan veel meer gepersonaliseerd worden dan een klassieke vergaderruimte.

Meer informatie Bulvano BeRoom: http://www.bulvano.be/detail.aspx?iGroupID=2&iProductID=192

Meer informatie ANYWAYdoors: www.anywaydoors.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s