DRESS-A-WAY Wall uitgevoerd als open dressing

Deze diashow vereist JavaScript.

DRESS-A-WAY Dresswall is een zwevende modulaire dressing structuur die middels verticale geanodiseerde  profielen (naturel of zwart) op de muur gemonteerd wordt. Desgewenst worden de profielen voorzien van geïntegreerde functionele led verlichting over de ganse verticale profiellengte. Tevens kunnen de profielen voorzien worden van een ruginvulling in diverse glasmogelijkheden of volkern met dezelfde afwerking als de wandindeling. U kan natuurlijk ook de muren zichtbaar laten. De volledige invulling en indeling is naar wens uit te voeren en blijft naar de toekomst toe aanpasbaar of uitbreidbaar middels de modulaire bevestigingstechnieken. De “zwevende” tabletten worden opgebouwd met een geanodiseerd aluminium profiel, waarin een sandwichopbouw verlijmd wordt, voorzien van 3mm Resopal Massiv volkern als eindafwerking die in een 40-tal verschillende afwerkingen beschikbaar is. De laden blokken worden gemaakt met Blum Intivo laden en zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart.

Moderne open dressing op maat gemaakt met aluminium en een Resopal houtafwerking.
Moderne open dressing “Dress Wall”.

Indien je al een aparte dressing ruimte had voorzien, beschik je al over een “bouwkundige” kast.  Dan laat de WALL oplossing toe hierin enkel functionele elementen aan te brengen.  Zo hoef je geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat o zo vaak gebeurt. Inderdaad: een overbodige en budget verslindende optie! Het vormt dus de ideale optie om een inloopdressing te creëren. Tevens kan je met deze opstellingen als het ware ‘shoppen’ in je eigen kast!

Grote open dressing in aparte dressing ruimte
Open dressing op maat

Alle DRESS-A-WAY producten worden 100% op maat gemaakt en worden in overleg uitgewerkt door onze professionele interieuradviseurs. Zodoende kunnen diverse aspecten zoals optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen en eisen etc. meegenomen worden in het ontwerp.

Design dressing op maat met modulaire inrichting.
Design dressing van Dressaway.

Meer informatie op http://dressaway.com

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@dressaway.com !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s