Anyway Doors recente Blokdeuren realisaties met BKO – BloKOmlijsting

Deze diashow vereist JavaScript.

Blokdeuren, de meest gekozen oplossing voor moderne binnendeuren.

Wij selecteerden enkele recente realisaties met blokdeuren. Het Anyway Doors blokdeuren (BloKOmlijsting) systeem, is een moderne interpretatie van de houten blokdeuren. De moderne binnendeuren worden in geanodiseerd aluminium gemaakt en het gebruikte profiel heeft een zeer compacte dimensionering van 48x25mm. Door de centrale plaatsing van de blokkader creëert men een kaderloos effect, met als voornaamste voordelen: een stabiele, solide montage, in het center van de muuropbouw, zonder het risico van barsten of afscheurende bepleistering, een identiek uitzicht in beide vertrekken en een deurconcept dat desgewenst in beide richtingen kan draaien zonder verankering in de vloer of plafond!

Blokomlijsting BKO

Door de hogere kostprijs en tevens grotere voorbereidende werken, kiezen veel mensen voor de strakke geanodiseerde aluminium blokomlijsting i.p.v. een inbouwomlijsting. Voor deze blokdeuren dienen op voorhand geen profielen geplaatst te worden en werkt de stukadoor en vloerdekker alles af, alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. Vervolgens wordt de blokkader bovenop het afgewerkte pleisterwerk geplaatst (48x25mm). Met deze omlijsting krijgt u ook een kozijnloos effect, zie foto’s onderaan en dit is tevens het goedkoopste omlijsting concept van Anyway Doors vanwege het minste materiaalgebruik en de éénmalige plaatsingskosten, alsook éénmalige transportkosten mbt. opmeting en montage.

Voordelen blokdeuren BKO :

  • Kan overal toegepast worden zolang de deuropening volledig afgewerkt is (alsof er geen deur zou komen)
  • Centrale montage = geen risico op barsten of scheuren en een uniform uitzicht langs beide vertrekken
  • Budget- vriendelijkste oplossing
  • 1x opmeten, 1x montage

Voorbereiding:  afgewerkte dagkanten en afgewerkte vloeren ( met centrale scheiding of doorlopend! )

Na de montage: aanwerken plinten binnenzijde dagkant en overschilderen kitvoeg rondom omlijsting.

Alle unieke ANYWAY doors kenmerken op een rij

De prijzen van de blokdeuren variëren afhankelijk van de gekozen samenstelling en maatvoering. Alle binnendeuren van Anyway worden op maat gemaakt! Er is reeds een blokdeur vanaf  800.00 euro incl. deurgreep en een Resopal unicolor afwerking. Voor een prijsidee kan u onze configurator op de website raadplegen, voor een gedetailleerde offerte verzoeken wij u om onze toonzaal te bezoeken waar u alle mogelijkheden live kan ervaren. U wordt hier bijgestaan in uw keuze door professionele interieur vormgevers.

Lees meer over de binnendeuren op maat van Anyway Doors.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s