Binnendeuren zonder zichtbare omlijstingen

Minimalistische binnendeuren zonder zichtbare omlijsting!

Met de Inbouwomlijstingen van Anyway Doors creëert u minimalistische binnendeuren zonder omlijsting die perfect passen in een modern en hedendaags interieur. Deze oplossing voor deuren zonder zichtbare deuromlijsting vraagt wel enige extra aandacht naar opvolging en afwerking! Het systeem noemt bij Anyway Doors “IBO” (InBouwOmlijsting) en wordt al jaren succesvol toegepast in woningen, getuige de vele realisaties op de website met dit systeem Fotogalerij ANYWAYdoors realisaties met inbouwomlijstingen.

Moderne witte binnendeur zonder zichtbare omlijsting
Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, volledig op maat gemaakt. Anyway Doors was één van de pioniers op dit systeem voor binnendeuren en mag zich dus met recht en reden een specialist noemen op het vlak van binnendeuren zonder omlijsting. Het grote voordeel van dit systeem zit in de ingenieuze technieken die niet zichtbaar zijn.

Algemene informatie over moderne binnendeuren zonder omlijsting :

Design deuren zonder zichtbare omlijsting op maat van Anyway Doors.Binnendeuren zonder omlijsting zijn wellicht het meest actuele deurprincipe, zodat u strakke en minimalistische deuren zonder zichtbare omlijsting verkrijgt. Hiervoor dient de omlijsting vóór de bezettingswerken geplaatst worden, zodat de betreffende vakman dit met hoekprofielen volledig kan wegwerken in uw wandafwerking. Dit type omlijsting wordt meestal in 2 fases uitgevoerd, in een 1ste fase worden de omlijstingen opgemeten en geplaatst in de ruwbouw, en in een vervolgfase worden dan de deurbladen gekozen en geplaatst. Het is zeer belangrijk om reeds tijdig informatie in te winnen over deze systemen aangezien er een zekere opvolging en afwerkingsgraad in acht genomen dient te worden. Alle deuren zonder omlijsting van Anyway Doors worden steeds gecentreerd geplaatst in de dagkant, dit brengt zeker in het geval van inbouwomlijstingen vele voordelen met zich mee! De deur ziet er in beide vertrekken hetzelfde uit en tevens wordt op deze manier een solide en stabiele verankering gegarandeerd, wat dus het risico op scheuren en barsten ondervangt. Een deur met een inbouwomlijsting vraagt zeer veel aandacht qua details en dient zeer goed opgevolgd te worden.

Moderne binnendeuren zonder omlijsting met strakke deurgrepen
IBO inbouwomlijsting

3D doorsnede van de muur met een gemonteerde inbouwomlijsting:

Centrale montage binnendeuren zonder omlijsting :

Anyway Doors monteert zoals u kan zien de omlijsting in het center van de muurdikte. Dit heeft diverse redenen:

 • In beide vertrekken ziet de deur er exact hetzelfde uit
  = er worden geen vertrekken bevoordeeld of benadeeld qua uitzicht!
 • Wij monteren onze onderdelen op een stabiele en solide plaats, centraal op de wanddikte
  = minimum muurdikte: 80mm
 • Door de gecentreerde montage wordt het risico op scheuren en barsten vermeden!
  = Dit systeem wordt al meer dan 10j aangeboden en doorontwikkeld
 • In zeker zin is dit een logische locatie voor de montage van een “Anyway” deur aangezien ze standaard in beide richtingen kan draaien (2-way) of desgewenst in één richting geblokkeerd kan worden (1-way), dit kan ten allen tijde gewijzigd worden.
 • Los van de 2- of 1-way aanpasbaarheid kan de volledige deur ook omgedraaid worden in de omlijsting en dus links of rechts scharnieren aangezien de pivotscharnieren niet in de vloer of plafond verankerd worden.
 • Langs beide zijden van de omlijsting kan de stukadoor op de hoeken met normale hoekprofielen werken en de bezetting wordt 35-40mm dik op de kopse kant van de muur aangebracht, zodoende is het een zeer stabiele methode van inwerken. Trillingen van de deur worden opgevangen door de omlijsting en de achterliggende regelplaten die solide met rubberen matten op de ruwbouw muur worden bevestigd.

Binnendeuren zonder omlijsting op maat.

Enkele voorbeelden van afgewerkte binnendeuren zonder omlijsting:

De prijzen van deze binnendeuren zonder omlijsting variëren middels de diverse afwerkingen en gewenste maatvoering. Een gemiddelde deur met een inbouwkozijn kost rond de 1000.00 euro excl. BTW. Alle deuren op maat van Anyway zijn naar wens te personaliseren binnen de productmogelijkheden van Anyway. U wordt in de 1000m² grote toonzaal bijgestaan in uw keuze door professionele interieur vormgevers. U kan zelf reeds online uw deur samenstellen inclusief prijzen met onze 3D configurator die u in het hoofdmenu van onze website www.anywaydoors.be terugvindt.

Lees meer over de binnendeuren op maat

2 gedachten over “Binnendeuren zonder zichtbare omlijstingen

 1. Zeer mooi, die deuren zonder omlijsting. Zou perfect zijn voor de 3 deuren op rij waar we vanuit de keuken op kijken.
  Maar…..kan u me daar een prijskaartje op kleven? Ongeveer.
  Dank u
  Leen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s