Voorbeeld van een open inloopdressing “DRESS WALL “

Deze diashow vereist JavaScript.

Inloopdressing en inloopkast op maat:

“Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek”

De foto’s van deze open inloop dressing realisatie geven een idee van de buitengewone mogelijkheden met het modulaire open dressing systeem.

inloopdressing
DRESS WALL

De inloopdressing van ‘Dress a Way’ is een zwevende modulaire structuur die met verticale geanodiseerde profielen op een wand wordt gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele ledverlichting over de ganse lengte. Tevens kunnen diverse zaken als achterwand toegepast worden zoals bijvoorbeeld gelakt glas beschikbaar in diverse kleuren of dezelfde volkern afwerking als de zwevende tabletten en/of ladeblokken.

Inloopkast met led
DRESS WALL

In deze inloopkast opstelling werden de profielen voorzien van ledverlichting en tevens werd er tussen de profielen een spierwit gelakte glasplaat op de muur gekleefd zodat de rugwand volledig afgewerkt is.

De indeling van de dressing gebeurt volledig naar wens en is steeds aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Eventuele latere uitbreiding van de inloopkast is geen probleem. De zwevende tabletten bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern.  Zij zijn in 35 afwerkingen leverbaar. (Deze inloopdressing is in Designer White D354-EM uitgevoerd). De ladeblokken, met Blum Intivo laden, zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart.

kleuren inloopkast

De open dressing werd specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressingruimte voorzien is. Zo hebt u reeds een ‘bouwkundige kast’. Met de WALL-oplossing breng je hier makkelijk functionele elementen aan om een ideale inloopdressing te creëren.  Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas vaak gebeurt = uiteraard is dit een overbodige en budgetverslindende optie!

Alle dressing systemen worden volledig op maat gemaakt en in overleg met professionele interieur adviseurs uitgewerkt. Zo worden alle aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp. Tevens geniet een woning ouder dan 5 jaar van een gereduceerd  BTW tarief van 6%!

dressing met onzichtbare bevestigingen

Prijzen van deze inloopdressing:

DRESS WALL opstelling met inbegrip van leggers, ladeblok, kleerhangers, kledingroedes en toebehoren inclusief montage(!) = € 4000 (ex BTW)

+ (optioneel) spierwit gelakt 4mm glas (verlijmd op de muur) =         € 1975 (ex BTW)
+ (optioneel) led verlichting                                                            =         € 1850 (ex BTW)

=> de totale dressing zoals getoond op de foto’s kost dus € 7825 (ex BTW) inclusief opmeting en montage

(6% BTW als de woning langer dan 5 jaar in gebruik is!)

Waarom kiezen voor onze moderne inloopkasten op maat:

  • Belgisch
  • 100% Maatwerk
  • Modern & tijdloos
  • Modulair
  • Onderhoudsvriendelijk en krasbestendig materiaal
  • Efficiënt: ontwikkeling, opvolging, montage tot zelfs service via 1 gecentraliseerd aanspreekpunt voor volledige Benelux markt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s