Realisatie met plafondhoge binnendeuren afgewerkt met een blokomlijsting

Deze diashow vereist JavaScript.

Moderne blokdeuren op maat realisatie.

Deze recente moderne binnendeuren realisatie te Nederland werd gefotografeerd door onze fotograaf Luc Roymans. In deze woning werd gekozen voor plafond hoge blokdeuren met een blokomlijsting. De deuren zijn ongeveer 2550mm hoog en 1000mm breed ( alle producten van ANYWAY doors worden op maat gemaakt ). Qua grepen werd gekozen voor de kenmerkende vierkante DG.8 in geanodiseerd geborsteld aluminium. De kleurkeuze “D354-EM Designer White” komt zeer mooi tot haar recht in het modern vormgegeven interieur met donkere accenten in de vloer en op de wanden. Aan de wijnkelder werd gekozen voor een helder glazen deur met opbouwscharnieren, in combinatie met dezelfde omlijsting en deurgreep als de andere volle binnendeuren.

moderne witte binnendeuren tot aan plafond

Moderne binnendeuren met meerwaarde.

Alle moderne binnendeuren van Anyway worden gemaakt met duurzame en hoog resistente materialen. Het deurblad wordt afgewerkt met een 3mm volkern eindlaag, wat de deuren vochtresistent maakt en tevens schildersarm, onderhoudsvriendelijk en kras- en stootbestendig. De deuren zijn eindeloos afwasbaar en u mag er zelfs met aceton op om zaken als alcoholstift etc. te verwijderen. De omlijsting is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Voor deuren die een leven lang meegaan, zelfs met opgroeiende kinderen in huis, moet u dus bij Anyway Doors zijn!

Glazen deur op maat van vloer tot plafond

Technische informatie omtrent blokdeuren met aluminium omlijsting:

Blokdeuren met een Blokomlijsting ( type BKO )

De blokdeuren van Anyway Doors zijn uitgerust met een geanodiseerd aluminium profiel dat centraal in de deuropening geplaatst wordt. De deuropeningen dienen door uw bezetter of stukadoor afgewerkt te worden alsof er niets geplaatst zou worden. Simpelweg mooi laten afwerken met hoekprofielen. Wij kunnen inmeten van zodra de wanden en vloeren afgewerkt zijn en vervolgens wordt de blokkader bovenop de afgewerkte dagkanten geplaatst (48x25mm). Met deze omlijsting krijgt u een kozijnloos effect, zie de foto’s onderaan en dit is tevens het goedkoopste omlijsting concept van Anyway Doors, vanwege het minste materiaalgebruik en de éénmalige plaatsingskosten, alsook éénmalige transportkosten mbt. opmeting en montage.

Voordelen van blokdeuren :

  • Kan overal toegepast worden zolang de deuropening volledig afgewerkt is (alsof er geen deur zou komen)
  • Centrale montage = geen risico op barsten of scheuren en een uniform uitzicht langs beide vertrekken
  • Budgetvriendelijke oplossing
    => normale deurhoogte vanaf 800.00 euro excl. BTW (volledig afgewerkt!)
    => plafondhoge deuren vanaf +- 1050.00 euro excl. BTW
  • 1x opmeten, 1x montage

Voorbereiding blokdeuren :  afgewerkte dagkanten en afgewerkte vloeren (met centrale scheiding of doorlopende vloerafwerking !)

Na de montage van de blokdeuren : aanwerken plinten binnenzijde dagkanten en overschilderen kitvoeg rondom omlijsting

Design binnendeuren met een minimalistische blokomlijsting.
Moderne design binnendeuren van Anyway Doors op maat met een minimalistische blokomlijsting.

Hoge witte blokdeuren op maat van Anyway Doors

Meer informatie: Anyway Doors binnendeuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s