Moderne witte inbouwkasten en binnendeuren op maat.

Moderne binnendeuren en inbouwkasten op maat.

In deze nieuwe realisatie werd gekozen voor een compleet strak en clean uitzicht, met een witte afwerking voor zowel de binnendeuren als inbouwkasten op maat. Voor de deuren werd gekozen voor een opbouwomlijsting in geanodiseerd aluminium die muuroverlappend is zodat deze zowel in nieuwbouw als renovaties toegepast kan worden. De deurlijst is 6cm in aanzicht en komt ongeveer 2cm over de muur heen. De deurlijsten zijn tevens afneembaar zodat u niets dient af te plakken ter voorbereiding van schilderwerken etc.. Voor deze omlijsting dienen de dagkanten niet afgewerkt te zijn, enkel de vloer dient geplaatst te zijn alvorens de deuren opgemeten worden. Na de plaatsing van de deur dienen de plinten aangewerkt te worden tot tegen de deurlijst. De witte deurbladafwerking (D-354EM Designer White) is 3mm volkern. De deurgreep wordt vastgezet in de voeg van 10mm doorheen het deurblad en bevat in de voeg nachtoriëntatie en extra ventilatieopeningen zodat ‘lelijke’ roosters in de deur voor extra ventilatie niet nodig zijn.

De inbouwkasten zijn volledig vervaardigd met 3mm volkern, geanodiseerd aluminium en rvs. Al deze materialen zijn onderhoudsvriendelijk, resistent aan chemicaliën, schilderarm, zeer duurzaam en kras- en stootbestendig. De indeling gebeurt volledig naar wens en is steeds aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken.  De tabletten  binnenin de inbouwkast bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern.  Qua kleurkeuze zijn er 35 verschillende afwerkingen beschikbaar.  (Deze inbouwkasten zijn afgewerkt met Designer White D354-EM). De Blum Intivo laden, zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart. De inbouwkasten zijn tevens voorzien van geïntegreerde led verlichting over de ganse hoogte links en recht zodat elke kastruimte functioneel verlicht is.

Alle DRESS-A-WAY producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Op deze manier worden diverse aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp. Tevens geniet een woning ouder dan 5 jaar van een gereduceerd  BTW-tarief van 6%!

Technische info omtrent de deuromlijsting:

Opbouwomlijsting DLTR60

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s