Ochtendshoppen in je “favoriete kledingboetiek”

Uw inloopkast & inloopdressing wordt volledig op maat gemaakt…

Dressings met modulaire inrichting.

Deze innovatieve dressings bestaan uit een zwevende modulaire structuur die met verticale geanodiseerde profielen op de wand, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand wordt gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele led verlichting over de ganse profiellengte. De mooie en functionele LED uitlichting schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel in de inloopkast.

Walk in dressing kamer
“DRESS WALL” by DRESS A WAY

De indeling van de inloopkast gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Eventuele latere uitbreiding of aanpassing is geen probleem. De zwevende tabletten en laden blokken bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. Zij zijn in 35 afwerkingen leverbaar. De Blum Intivo laden, zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart.

Ruime inloopkast op maat van Dress_a_Way
DRESSWALL inloopkast op maat van DRESS-A-WAY

Tevens kunnen diverse zaken als “achterwand” van de inloopdressing toegepast worden zoals bijv. Lacobel glas beschikbaar in diverse kleuren of dezelfde volkern afwerking als de zwevende tabletten en/of laden blokken zodat de muren niet meer zichtbaar blijven.

Open dressing op maat gemaakt met led verlichting, glas, aluminium en volkern
DRESS WALL + satelliet uitbreiding

De inloopkast werd specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressing ruimte voorzien is. Zo hebt u reeds een ‘bouwkundige kast’. Met de WALL- oplossing breng je eenvoudigweg functionele elementen aan om een ideale inloopdressing te creëren.  Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas vaak gebeurt.  Uiteraard is dit een overbodige en budget verslindende optie!

Dressings op maat van het Belgische merk Anyway Doors
Dresswall modulair dressing systeem

Alle dressing producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Zo worden alle aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp.

Dressings met de innovatieve inrichting van Ta'Or
Ta’Or dressing inrichting van Van Hoecke

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe realisaties, volg dan onze Facebookpage

Of neem een kijkje op onze website: http://dressaway.com

Budgetinfo DRESS WALL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s