Realisatie van een open dressing met het nieuwe Dresswall systeem

Nieuwe dressings en inloopkasten realisatie:

“Elke dag ochtendshoppen in uw favoriete kledingboetiek”

Dress wall is een zwevende modulaire dressing structuur die met verticale aluminium profielen op de muur, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand gemonteerd wordt. Optioneel kunnen de profielen voorzien worden van functionele led verlichting over de ganse profiellengte. De mooie en functionele belichting schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel in de open dressing.

Grote open dressing in aparte dressing ruimte
Open dressing op maat

Modulaire indeling en inrichting:

De indeling van de open dressing of inloopkast gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Eventuele latere uitbreiding of aanpassing is vervolgens kinderspel. De zwevende tabletten en ladeblokken zijn voorzien van een afwerkingslaag in 3mm Resopal Massiv volkern (Trespa in de volksmond). Er is een zeer ruime keuze aan afwerkingen leverbaar.

baschikbare afwerkingen en kleuren inloopkast
Overzicht afwerkingen

Open dressing realisatie:

De Dresswall open dressing is specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressing ruimte voorzien is. Zo is er reeds een ‘kastruimte’ ter beschikking. Met de modulaire oplossing werd deze ruimte ingericht met functionele elementen om een ideale inloopkast te creëren.  Zo dient men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, iets wat helaas toch te vaak gebeurt.

Walk in open dressing op maat met moderne materialen
Walk in dressing op maat

Modulaire dressing structuur:

Voor de modulaire dressing wordt er eerst een draagstructuur in aluminium profielen tegen de muur bevestigd. Vervolgens wordt er een verbinding gemaakt tussen deze muuropstelling naar de voorste draagstructuur met alu profielen die optisch vrijstaand tussen vloer plafond gemonteerd zitten. De achtermuren zijn bewust langs beide dressing zijden met Lacobel “Pure White” bekleed voor maximale reflectie van het geïntegreerde LED licht in de alu profielen; alsook om de muur af te werken. Zo dient deze nooit meer geschilderd te worden en is alles zeer eenvoudig te reinigen.

Modulaire open dressing met aluminium profielen en led verlichting met wit glas
Modulaire dressing structuur

Dressing afwerkingen:

De profielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, met een naturel alu kleurige afwerking. De hoogwaardige volkern houtimitatie is een eik afwerking uit de Resopal Massiv collectie en is naast onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kras- en stootbestendig.  De Blum Intivo laden zijn uitgevoerd in een grijze afwerking met in de hoge laden een insert van gezuurd glas. De kleerhangers en kapstokken worden standaard meegeleverd en zijn in naturel beukenhout gemaakt. 

Blum laden in open dressing met Ta'or invulling
Blum laden met Ta’Or indeling

Optionele LED verlichting in de dressing:

Alle profielen die tegen de muur bevestigd worden zijn in deze open dressing voorzien van geïntegreerde functionele LED verlichting. De optionele LED verlichting wordt in de verticale profielen langs weerszijden verwerkt en licht zo van onder tot boven de volledige dressing uit. Het licht creëert een zeer mooie sfeer en geeft ook zo correct mogelijk de kleuren weer. De spierwitte Lacobel glazen afwerking van de achterwand tussen de profielen maximaliseert de lichtopbrengst optimaal. Het licht kan geschakeld worden met een druktoets op één van de profielen of in het geval van deze dressing aangestuurd worden via het stopcontact (dit kan u dan op domotica niveau regelen).

Led verlichting open dressing en dressingkasten voor maximale lichtopbrengst
Led verlichting open dressing

Dressing indeling:

Er werd bewust gekozen voor een open dressing met hoofdzakelijk hangende voorzieningen om een strak en open kledingboetiek gevoel te creëren. Op deze manier blijven de kleren eveneens veel frisser, komen er geen plooien in en heb je een veel eenvoudiger overzicht dan wanneer alles gestapeld wordt of achter gesloten deuren zit. De ladeblokken met Blum laden dienen om ondergoed, lingerie, sjaals, dassen, riemen, juwelen en andere accessoires in weg te bergen. De zwevende tabletten langs de muur zijn voornamelijk voorzien om handtassen en schoenen op te bergen. Zo krijg je in één oogopslag een overzicht over je ganse collectie…  Door de modulaire indeling kan alles eenvoudig en naar believen aangepast of uitgebreid worden.

Aanpasbare indeling open dressing met moderne vormgeving
Indeling open dressing
Uw schoenencollectie optimaal opbergen
Schoenencollectie opbergen

Uw ideale dressing op maat ontwerpen & realiseren:

Allereerst wordt een ontwerp in 3D uitgewerkt op basis van de bouwplannen in samenspraak met u als klant. Zo wordt middels 3D tekeningen een inrichting uitgewerkt om het project correct naar u toe te visualiseren. Op basis van deze 3D tekeningen wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt. Als alles vervolgens naar uw wensen is uitgewerkt en er een akkoord tot uitvoering wordt gegeven; dan volgt er een gedetailleerde opmeting ter plaatse. Zodoende kunnen wij de “op en top Belgische” dressing in productie nemen en perfect op uw maat maken. Vervolgens wordt er binnen 6 a max. 10 werkweken de volledige levering en montage door eigen vakmensen uitgevoerd.

Dressing vrouw zijaanzicht
Ontwerp dressing zijaanzicht
Dressing vrouw front aanzicht
Ontwerp dressing front aanzicht

Alle dressing systemen en producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs uitgewerkt. Zo worden alle aandachtspunten waaronder optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke persoonlijke wensen enz. meegenomen in het ontwerp.

Budgetinfo DRESS WALL

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwigheden, nieuwe realisaties of acties, volg dan onze Facebookpagina

Open design dressingkast  van Belgische fabrikant maatwerk
DRESSWALL
Meer productinformatie over Dresswall open dressing systemen vindt u hier:

DRESS A WAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s