Moderne slaapkamer inrichten met een inloopkast

Moderne slaapkamers functioneel inrichten.

De slaapkamer is de plek bij uitstek om na een drukke werkdag gezellig tot rust te komen. In een loft of een modern interieur worden er echter vaak extra functies zoals een dressingsruimte of inloopkast opgenomen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Bij het ontwerpen en inrichten van een moderne slaapkamer is het dan ook belangrijk een inrichting uit te werken die zowel rustgevend als functioneel is.

Moderne slaapkamer met open dressing tegen de muur
Moderne slaapkamer met open dressing

De Belgische fabrikant Dress-a-way speelt hierop mooi in met de nieuwe modulaire dressing en inloopkast systemen op maat. De open dressings werden specifiek ontworpen voor moderne en tijdloze interieurs. Een dressing wordt tegenwoordig vaak mee in de slaapkamer opgenomen. Efficiënte benutting van beschikbare ruimte is een belangrijk aandachtspunt geworden bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Moderne slaapkamer met modulaire inloopkast op maat met led verlichting

U kan dus best voor een efficiënte en plaatsbesparende oplossing kiezen, die zowel esthetisch als functioneel meerwaarde biedt aan uw slaapkamer en opbergruimte. Het modulair dressing systeem biedt een mooi, luchtig en aanpasbaar inloopkast principe dat u naar wens kan inrichten. Met de optionele led verlichting wordt uw kledij optimaal verlicht, maar het kan ook als sfeerverlichting gebruikt worden.

Moderne slaapkamer met inloopkast en modulaire inrichting
Moderne slaapkamer met inloopkast

De aluminium profielen worden tegen de slaapkamer muur bevestigd. De muren kunnen naar wens zichtbaar blijven of afgewerkt worden met diverse glazen wanden of volkern platen in dezelfde kleur als de rest van de inloopkast. Op de foto’s ziet u wit glas, maar er is ook zwart of grijs glas beschikbaar. Als de wanden afgewerkt worden zijn deze eenvoudig te reinigen en dient er ook nooit meer geschilderd te worden. De led verlichting wordt ook maximaal benut door de reflectie in het glas.

Moderne inloopkast in de slaapkamer

Als u uw slaapkamer gaat inrichten of onder handen nemen dan is de uitgebreide website van Dress-a-way zeker een kijkje waard. U vindt er mooie foto’s terug van moderne slaapkamers, inloopkasten en dressings.

Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek.

Dresswall staat voor voor innovatieve open dressings die als zwevende modulaire structuur op de wand, tussen de vloer en het plafond, of vrijstaand worden gemonteerd.
Moderne dressings op maat
De indeling van de dressings blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.
Meer informatie over de Dress-a-way inloopkast en dressing systemen: http://dressaway.com/open-dressings-en-inloopkasten/slaapkamer-met-inloopkast/

2 gedachten over “Moderne slaapkamer inrichten met een inloopkast

  1. Oh wat heerlijk zulke slaapkamer inspiratie! Ik heb een half jaar geleden een nieuwbouw appartementje gekocht, maar het is nog niet opgeleverd. Nu kijk ik overal online naar goede inspiratie, ik ben van plan om de aangrenzende (kleine) slaapkamer om te toveren tot een inloopkast-paradijsje.
    Heel handig daarom, dit artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s