GLAZEN WANDEN EN DEUREN voor bureau of kantoor

Glazen wanden en glazen deuren op maat, voor kantoren, praktijk en bureau.

Anyway Doors maakt glazen wanden en glazen deuren op maat, die ideaal zijn als afscheiding tussen bureaus en kantoren. De glazen wanden zijn esthetisch vormgegeven om optimale transparantie te bieden in kantooromgevingen. De functionele meerwaarde van de systemen van Anyway zit enerzijds in de scharniertechniek met comfortsluiting en de sluittechniek in de glazen deuren die het mogelijk maakt om de deur desgewenst in beide richtingen te laten draaien. Dit alles zonder inbouwelementen in de vloer of plafond! Alle technieken zijn modulair vormgegeven, wat inhoudt dat zowel de scharnierzijde als de draairichting later gewijzigd kan worden, voor optimale flexibiliteit.

Heldere glazen wanden op maat in een kantoor.
Glazen wanden en deuren op maat.

Verschillende soorten glas voor de glazen deuren en wanden.

De glazen wanden en deuren kunnen in verschillende soorten glas afgewerkt worden. De meest eenvoudige en flexibele uitvoering is 10mm helder gehard glas voor een optimale transparantie tussen de ruimten. Het glas kan na de montage door een beletteringsfirma voorzien worden van geometrische motieven of het bedrijfslogo. Vervolgens is er keuze uit 10mm gezuurd of gezandstraald glas, waarbij gezuurd glas 80% licht doorlaat en het makkelijkst in onderhoud is. Gezandstraald glas kan naar wens uitgevoerd worden met gepersonaliseerde motieven, maar het is moeilijk glas in onderhoud, zelfs met de standaard Clearshield beschermende coating. Verder bieden we ook grijs of zelfs Dark Grey, bijna zwart gehard glas aan.

Glazen deuren en wanden op maat voor uw bureau.
Helder glazen wand aan kantoor met vloerslot.
  • 10mm helder gehard glas = optimale transparantie en flexibiliteit
  • 10mm gezuurd gehard glas = volledig mat en eenvoudig in onderhoud
  • 10mm gezandstraald glas = met motieven, maar moeilijk in onderhoud
  • 10mm grijs gehard glas = lichte grijs gekleurd glas
  • 10mm Dark Grey gehard glas = bijna zwart, kan zowel “normaal” als gezuurd
Glazen wanden op maat voor kantoor voorzien van coole belettering.
Helder glas met belettering.

Glazen wanden voor kantoren met innovatieve afsluiting.

De meerwaarde van de glazen wanden en deuren voor kantoren van Anyway Doors zit in de innovatieve afsluiting. De glazen deuren zijn steeds van een aluminium omlijsting voorzien, waardoor de glasdeuren zowel tochtvrij als akoestisch goed scoren! De glazen deuren werken met een gepatenteerd sluitsysteem waardoor ze nagenoeg perfect afsluiten. De 10mm dikke glasplaat sluit bij een enkele deur opstelling zowel achteraan, bovenaan als vooraan. Onder de deur zit een verplichte ventilatiekier van 10mm. Indien de glazen deur naast glazen wanden staat zoals op de bovenstaande foto’s dan zit er tussen de glazen wand en de glasdeur ook een voeg van 5mm. De deuren kunnen desgewenst in beide richtingen draaien of begrensd worden naar één zijde, dit kan net als de scharnierzijde ten allen tijde gewijzigd worden. Meestal worden de wanden esthetisch gezien, koud tegen elkaar geplaatst, maar indien gewenst kan dit ofwel opgekit worden of voorzien we een kunststof aansluitprofiel.

Helder glazen wanden voor kantoor en bureau.
Helder glazen wanden met glazen deuren.

De omlijsting en bevestiging van de glazen deuren en wanden.

De geanodiseerde aluminium blokomlijsting meet B48xH25mm en wordt in het center, op de “afgewerkte” deuropening gemonteerd. Deze positie voorkomt scheuren, barsten en los wrikken en maakt de deur optisch identiek vanuit beide vertrekken. De stelvoeg van min. 2,5mm wordt haaks met een overschilderbare kitvoeg afgewerkt. Het glazen deurblad wordt dmv. verborgen scharnieren in het BKO profiel gemonteerd. Optisch blijft 25mm BKO profiel zichtbaar rondom het deurblad. Vloerovergangen of zetvoegen voorzien in het center van de deuropening. Plinten worden nadien aangewerkt. De glazen wanden zitten in hetzelfde profiel geklemd, enkel onderaan de vaste glazen wanden wordt met een aluminium U-profiel 15x15mm gewerkt.
Helder glazen wanden voor kantoor en praktijk op maat.
Aluminium omlijsting rondom het glas en U-profiel op de vloer.
Afbeelding van de Anyway Doors website
Klik hier voor de website van ANYWAYdoors !

Een gedachte over “GLAZEN WANDEN EN DEUREN voor bureau of kantoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s