Hoogglans “gelakte” binnendeuren op maat

Hoogglans binnendeuren met krasbestendig en onderhoudsvriendelijke Lacobel afwerking.

Anyway Doors biedt vanaf nu ook hoogglans afwerkingen aan op haar moderne binnendeuren. De hoogglans binnendeuren worden volledig op maat vervaardigd. Het deurblad wordt met 4mm Lacobel of een variant met spiegel afgewerkt in plaats van een 3mm dikke Resopal Massiv afwerking. Het deurblad frame uit aluminium vormt dus een beschermende rand rondom het glas waarin ook alle scharnier- en sluittechniek onzichtbaar verwerkt wordt.

Witte hoogglans binnendeuren op maat met een onzichtbare omlijsting.
Witte hoogglans binnendeuren – Pure White Ral 9003

Het hoogglans deurblad is een vlak stabiel sandwichpaneel met een totaaldikte van 48mm. 

Als basisframe wordt voor het modern deurblad  een geanodiseerd aluminium kokerprofiel aangewend, dat tevens de optische en beschermende omranding van het deurblad vormt. Hierin komt een kern van 41mm PU hardschuim, waarop aan weerszijden in dit geval 4mm Lacobel of spiegel wordt verlijmd. Het aluminium kokerprofiel werkt als enveloppe voor het geheel en beschermt de randen van de glazen plaat tegen zijdelings aanstoten en indringend of opstijgend vocht.

Moderne grijze hoogglans binnendeur op maat.
Metallic grijze hoogglans binnendeur.

Doordat Lacobel in feite glas is, heeft het dus vele voordelen tegenover klassiek gelakte houtoppervlakken, zoals o.a diepte, reflectie, krasbestendigheid en het is vooral eenvoudig in onderhoud! De hoogglans binnendeuren worden in onderstaande kleurafwerkingen aangeboden.

  • Pure White – Ral 9003
  • Metallic Grey – Ral 9006
  • Black – Ral 9005

Daarnaast wordt er ook de mogelijkheid aangeboden om het deurblad met spiegel af te werken, wat een zeer leuke en praktische toets geeft aan uw dressing, vestiaire of badkamer.

Moderne binnendeur zonder omlijsting met spiegel.
Binnendeur met spiegel ideaal in een dressing.

Hoogglans binnendeuren met geïntegreerde deurgrepen.

Helemaal in lijn met zijn minimalistische filosofie, heeft Anyway de ‘geïntegreerde greep functie’ vandaag nog verder op punt gesteld. Het nieuwe aluminium Randgreep profiel maakt rechtstreeks deel uit van het aluminium deurblad en is dus greep en deurrand in één.

Het summum van minimalisme: de greep is zowel constructief als functioneel geïntegreerd, zonder uitstekende elementen, zowel sloten zitten volledig geïntegreerd in de greep. Architectonische troeven? De deur kan volledig geopend worden, stoot niet tegen de muren, zit strak in het muurvlak, uniformiteit, … .

Witte hoogglans binnendeur met geïntegreerde inbouwgreep.
Geïntegreerde randgreep.

Ergonomisch loopt de greep over de volledige deurhoogte, ideaal voor zowel kinderen als grote passanten. Met een comfortsluitende scharnier voldoet het als duwvlak en verhoogt zo verder het comfort van de specifieke Anyway doors sluittechniek.

Meer informatie over al onze deurconcepten kan u terugvinden op onze website Anyway Doors.

Afbeelding van de Anyway Doors website
Klik hier voor de website van ANYWAYdoors !

Een gedachte over “Hoogglans “gelakte” binnendeuren op maat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s