Binnendeuren met “onzichtbare scharnieren”

Moderne binnendeuren met standaard zelfsluitende onzichtbare scharnieren.

Alle moderne binnendeuren van Anyway Doors zijn standaard voorzien van onzichtbare scharnieren. Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen zodat alle technieken daadwerkelijk onzichtbaar ingebouwd zijn. De onzichtbare scharnieren met “comfort”sluiting zijn multifunctioneel: een ingebouwde deurstop op 90°, hoogte- en diepteregeling van het deurblad t.o.v. de sluittechniek en een ingebouwde vergrendel functie op 90° in geopende stand.

Deuren met effectief onzichtbare scharnieren en verborgen onderdelen.

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn dus uitgerust met onzichtbare scharnieren, die steeds in de omlijsting bevestigd worden, waardoor de deur naar wens van scharnierzijde uitwisselbaar blijft. De onzichtbare scharnieren in onze binnendeuren kunnen dus zowel links als rechts bevestigd worden en continue aangepast worden indien nodig bij een bestemmingswijziging. Zoals u op de foto’s kan zien is er in tegenstelling tot andere “onzichtbare scharnier” systemen niets zichtbaar bij een geopende deur!

Moderne binnendeuren met onzichtbare scharnieren.
Onzichtbare scharnieren.

Sinds 1995 bestudeert deze visionaire deurfabrikant álle kenmerken die watdanook met het concept ‘binnendeur’ te maken hebben. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om aan binnendeuren extra aandacht aan te besteden.

Moderne binnendeuren met onzichtbare scharnieren.
Moderne binnendeur met onzichtbare scharnieren.

Aandacht gaat hierbij vooral naar onderhoudsvrije materialen als mat geanodiseerd aluminium, 3mm Resopal Massiv HPL, glas en roestvrij staal. Naar discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat. Naar tochtpreventie. Naar thermische en akoestische afscherming. Naar privacy. Naar veiligheidsaspecten als een vingerpletbeveiliging voor kinderen…

Moderne binnendeuren op maat met onzichtbare scharnieren.
Binnendeuren op maat met onzichtbare scharnieren.

Elke moderne deur met onzichtbare scharnieren van Anyway Doors wordt volledig op maat vervaardigd, zowel qua maatvoering als in samenstelling. Deze binnendeuren zijn ontwikkeld met een modulaire insteek. Denk hierbij aan een continue aanpasbare draairichting en scharnierzijde. U kan de deur desgewenst in beide richtingen openen (2-way) of de deur begrenzen in 1 draairichting (1-way). Dit is met de unieke sluittechniek eenvoudig te wijzigen. Het gepatenteerde sluitsysteem rondom de deur garandeert een goede akoestische en thermische afsluiting. De scharnieren zitten verankerd in de omlijsting waardoor u de deur zowel links als rechts kan bevestigen.

Moderne onzichtbare binnendeur op maat van Anyway Doors.
Onzichtbare binnendeur op maat voorzien van een inbouwomlijsting en een ingebouwde handgreep met matte plexi.

Aangezien alle binnendeuren op maat gemaakt worden, voorzien wij zowel de opmeting als montage door eigen vakmensen.

Moderne binnendeuren op maat met onzichtbare scharnieren en een onzichtbare omlijsting.
Onzichtbare scharnieren en een onzichtbare omlijsting.

6de innovatieve binnendeuren productgeneratie.

  • Onzichtbare scharnieren met geïntegreerde comfortsluiting
  • Vernieuwd deurblad met 3mm Resopal Massiv als eindafwerking ( = schildervrij / krasbestendig / onderhoudsvriendelijk )
  • Nieuwe aluminiumkleurige sluitprofielen
  • Nieuwe inbouwgrepen
  • Ingebouwde ventilatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s