Inbouwgrepen voor “greeploze binnendeuren”

Nieuwe collectie inbouwgrepen voor greeploze binnendeuren.

Het Belgische merk Anyway Doors oogstte al veel succes met zijn innovatieve visie op binnendeuren. De nieuwe greeploze binnendeuren garanderen een unieke uitstraling en ultiem deurcomfort, gekoppeld aan een uiterst sobere en minimalistische insteek. Op Batibouw 2014 toonde Anyway Doors enkele nieuwe praktische en esthetische ontwikkelingen, zoals een budgetvriendelijk vernieuwd deurblad met ‘geïntegreerde aluminium greepfunctie’. Daarnaast werd ook een nieuwe inbouwgreep getoond die in verschillende versies en afwerkingen verkrijgbaar is. Alle deuren van Anyway zijn steeds 100% op maat gemaakt, zowel in maatvoering als in samenstelling en worden over de ganse Benelux opgemeten en geplaatst door eigen vakmensen.

Moderne binnendeuren greeploos design met een ingebouwde handgreep.
Nieuwe inbouwgrepen.

Budgetvriendelijke greeploze binnendeuren met een geïntegreerd aluminium Randgreep profiel.

Helemaal in lijn met zijn minimalistische filosofie, heeft Anyway Doors haar gepatenteerde  ‘geïntegreerde greepfunctie’ voor greeploze binnendeuren vandaag verder op punt gesteld. Het nieuwe aluminium Randgreep profiel maakt rechtstreeks deel uit van het aluminium deurbladframe en is dus greep en deurrand in één. Hierop worden direct de sluitprofielen en indien gewenst sloten in gemonteerd. Het concept met dubbele aangrijpfunctie is bovendien zowel geschikt voor normale binnendeuren met Resopal afwerking, binnendeuren met een hoogglans Lacobel afwerking en zelfs glazen binnendeuren met een frame en gezuurd glas. Zodoende verhoogt deze ingebouwde handgreep de uniformiteit tussen de verschillende mogelijkheden.

Moderne greeploze witte hoogglans binnendeur op maat.
Nieuwe hoogglans afwerking en nieuwe aluminium randgreep.

Het summum van minimalisme: de greep is zowel constructief als functioneel geïntegreerd, zonder uitstekende of extra elementen, zowel sloten zitten volledig geïntegreerd in de greep.

Detail foto van de nieuwe ingebouwde handgreep.
Detail nieuwe aluminium randgreep.

Architectonische troeven? De deur kan volledig geopend worden, stoot niet tegen de muren, zit strak in het muurvlak, uniformiteit, … .

Moderne binnendeuren greeploos design.
Moderne binnendeuren op maat met nieuwe randgreep.

Ergonomisch loopt de greep over de volledige deurhoogte, ideaal voor zowel kinderen als grote passanten. Met een zelfsluitende scharnier voldoet het als duwvlak en verhoogt zo verder het comfort van de specifieke Anyway doors sluittechniek.

Greeploze binnendeuren op maat met glas.
Nieuwe randgreep zowel op volle als glazen deuren mogelijk.

Prijs: vanaf 825.00 euro excl. BTW ( 2150mm x 900mm = Blokomlijsting + deurblad met Unicolor + niet zelfsluitend )

Nieuwe volledig in het deurblad geïntegreerde inbouwgrepen.

Om optimaal in te spelen op de praktische en architecturale troeven van geïntegreerde handgrepen is er een volledig nieuwe collectie inbouwgrepen ontwikkeld voor de recent vernieuwde deurbladopbouw. Het Anyway deurblad wordt opgebouwd met 3mm dikke Resopal Massiv HPL als eindafwerking. Het deurblad biedt een verhoogde stabiliteit bij de toenemende trend naar hoge binnendeuren wegens de liquidatie van interne houtgerelateerde producten. Vanaf heden is de gepatenteerde inbouwhandgreep dus in 5 verschillende versies beschikbaar.

Moderne greeploze binnendeur met een horizontale ingebouwde handgreep.
Nieuwe horizontale inbouwgreep.
  1. 250mm horizontaal
  2. 250mm vertikaal
  3. deurbladbreedte -60mm links en rechts
  4. deurbladhoogte -60mm boven en onder
  5. 1200mm vertikaal
Moderne binnendeuren met een ingebouwde handgreep en een stuk glas in de deur.
Nieuwe verticale inbouwgreep en nieuw bandraam.

Bij deze greeploze binnendeuren zijn er zowel praktische, esthetische als ergonomische voordelen. Met een zelfsluitende scharnier voldoet de deur als duwvlak en verhoogt zo verder het comfort van de specifieke Anyway doors sluittechniek. Alle Anyway deuren kunnen in beide richtingen opendraaien en worden ter plaatse begrensd in één draairichting indien nodig (levenslang aanpasbaar). De verticale versies zijn ideaal voor kinderen, aangezien zij de deur onderaan bedienen. Er zijn geen uittredende elementen die in conflict kunnen komen met muren of meubelstukken.

Moderne binnendeur op maat met een horizontale ingebouwde handgreep.
Nieuwe horizontale inbouwgreep 250mm met plexi insert.

De grepen kunnen desgewent met dezelfde insert, als de kleur van het deurblad voorzien worden voor een “onzichtbare” deurgreep, of voorzien worden van een contrasterende kleur om nét een accent te leggen. Tevens kan de greep met een lichtdoorlatende matte plexi insert uitgerust worden, wat design en functionaliteit perfect verenigd… Denk hierbij aan transparantie tussen 2 vertrekken of het kenbaar maken van het gebruik van een toilet of badkamer vanwege het licht dat door de greep zichtbaar is.

Greeploze binnendeur met een nieuwe lichtdoorlatende ingebouwde handgreep met plexi.
Nieuwe vertikale inbouw handgreep met plexi tussenschot.

Over ANYWAYdoors

ANYWAY DOORS, opgericht in 1995, is een grensverleggende Belgische fabrikant van moderne binnendeuren op maat, die nu in zo’n 10.000 woonprojecten een meerwaarde creëren. In de exclusieve fabriekstoonzaal te Massenhoven (B) wordt u aangenaam verrast door het design, de afwerking en het technisch vernuft van een 90-tal demodeuren en een 10-tal dressing- en kastopstellingen. Voor een showroom in uw buurt, neemt u best een kijkje op onze website ( ANYWAY Doors ) onder “contact”.

Bekwame interieurarchitecten begeleiden vrijblijvend uw project en inspireren u graag met handige, vaak budgetbesparende tips. Hedendaagse architectuur is helemaal hun ding, evenals renovatie en styling! Uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten bij het technisch advies.

Maatwerk met een meerwaarde: minstens een múst

Initiële bron: http://anywaydoors.be/nl/anywaydoors-blog/greeploze-binnendeuren-op-maat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s