BESTAANDE DEUREN VERVANGEN met “kwalitatieve binnendeuren” op maat.

Schilderdeuren vervangen door volledig afgewerkte moderne binnendeuren.

U wilt de bestaande schilderdeuren vervangen door kwalitatieve binnendeuren en zodoende uw interieur een frisse uitstraling geven? Binnendeuren kunnen een interieur maken of kraken, ze zijn niet alleen een functioneel element in uw interieur maar beslagen ook een aardig oppervlak van de muren. Ze bepalen eigenlijk een groot deel van het uiteindelijke uitzicht in uw interieur en garanderen een goede afsluiting naar akoestiek, warmte en tocht. Net daarom combineert Anyway Doors met haar binnendeuren op maat bewust functionaliteit met een uitermate gestileerd uitzicht.

Bestaande deuren vervangen door kwalitatieve binnendeuren op maat.
Kwalitatieve binnendeuren op maat.

Volledig afgewerkte kwalitatieve binnendeuren op maat.

Deze binnendeuren worden uitsluitend op maat gemaakt en naar keuze samengesteld. Je hebt dus een ruime keuze qua omlijstingen, deurbladen en andere bepalende kenmerken zoals kleuren, grepen, diverse opties en sloten. Het beeldbepalende deurblad kan naar persoonlijke smaak aangekleed worden met een grote selectie effen kleuren of moderne hout afwerkingen. Glazen deuren zijn ook te combineren in de verschillende omlijstingen zodat u meer lichtinval kan creëren op donkere plaatsen, met een perfect afsluitend geheel zonder inbouwelementen in de vloer. De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos. Anyway Doors verwerkt uitsluitend hightech, kleurvaste, schildervrije, onderhoudsvriendelijke en krasbestendige materialen op haar deuren. Het doordachte concept kan eenvoudig in een verbouwing toegepast worden. Alle binnendeuren zijn dus “kant en klaar” afgewerkt en worden door eigen vakmensen gemeten en geplaatst doorheen de ganse Benelux.

Kwalitatieve binnendeuren op maat van Anyway Doors.
Kwaliteitsdeuren van Anyway Doors.

Bestaande deuren en omlijstingen vervangen en vernieuwen.

Uw bestaande verfdeuren vervangen door kwaliteitsdeuren op maat van Anyway Doors met “traditionele” omlijstingen. Dit opbouwomlijsting concept (OBO-a), is het eenvoudigste omdat hiervoor bij een onafgewerkte deuropening geen aanpassingswerken aan te pas komen. De minimalistisch vormgegeven omlijstingen zijn beschikbaar in verschillende designs met telkens andere muuroverlappingen om uw bestaande deuren zo efficiënt mogelijk te vervangen. Het omlijstingsysteem van geanodiseerd aluminium is innovatief opgebouwd, zodat de aluminium deurlijsten eenvoudig afneembaar blijven bij schilder- en behangwerken. Er dient niets afgekit of afgeplakt te worden! U klikt de lijsten simpelweg van de deuren af en plaatst ze veilig weg.

Moderne binnendeuren op maat met aluminium omlijsting.

Weg met de klassieke omlijstingen en “chambrangs”.

U kan de bestaande deuren ook vervangen met een minimalistische omlijsting die slechts 10mm breed is. Voor dit systeem dienen na de montage wel kleine aanpassingen rondom de deur te gebeuren, die een capabele schilder of vakman kan uitvoeren. Dit omlijstingconcept (OBO-b) creëert een strakke aluminium deurlijst van 10mm rondom de deur, waarbij de resterende opening dient afgewerkt te worden rondom de zichtbare deuromlijsting. Dit systeem creëert een stevige, strakke en compacte omlijsting die de binnenzijde van de deuropening volledig afwerkt en enkel rondom de deuromlijsting enige aandacht vereist m.b.t. afwerking en het aanwerken van uw bestaande plinten.

Bestaande deuren vervangen met kwaliteitsdeuren met minimalistische omlijsting.
OBO-b het minimalistische omlijstingssysteem van Anyway Doors.

Bestaande verfdeuren vervangen door deuren met onzichtbare omlijstingen.

Indien het een grondige renovatie of verbouwing betreft, waarbij ook pleisterwerken aan te pas komen, dan kunnen uw bestaande binnendeuren ook vervangen worden door zogenaamde deuren met onzichtbare omlijstingen. Voor dit deurconcept dienen wel grondige aanpassingswerken in het achterhoofd gehouden te worden, zoals de deuropening opnieuw uit pleisteren, de plinten en vloeren aanpassen indien nodig,…. Dit systeem creëert zeer hedendaagse en minimalistische binnendeuren die de look van uw interieur grondig zullen wijzigen. Dit actueel deurconcept vergt een goede opvolging en voorbereiding. Nadat de bestaande deuren zijn uitgebroken, worden in een 1ste fase de inbouwomlijstingen geplaatst die vervolgens door een vakman ingewerkt dienen ingewerkt te worden met hoekprofielen. Door de solide centrale montage op de muur bestaat er geen risico op scheuren of barsten en verkrijgt u een identiek uitzicht langs de beide zijden van de deuropening. Na de afwerking ( pleister + vloeren ) worden de deurbladen opgemeten en in een 2de fase geïnstalleerd. Door het unieke sluitsysteem sluiten de binnendeuren zonder omlijsting perfect af.

Kwalitatieve binnendeuren met een onzichtbare omlijsting.

Kwalitatieve binnendeuren met functionele meerwaarde.

Anyway Doors focust zich op kwalitatieve deuren op maat die zijn uitgerust met innovatieve technieken. Zo blijft de draairichting en scharnierzijde continue aanpasbaar. De onzichtbare scharnieren zijn daadwerkelijk onzichtbaar, zowel bij een geopende als gesloten deur en ze zijn ook voorzien van een vingerplet beveiliging voor kinderen. De scharnieren zitten aan de omlijsting bevestigd en niet in de vloer, wat het mogelijk maakt om het deurblad eenvoudig van links naar rechts te verplaatsen. De scharnieren zijn voorzien van een comfortsluiting die ervoor zorgt dat de deuren zichzelf afremmen en toetrekken, wat de deuren dus beschermt tegen het betere gooiwerk. De innovatieve sluittechniek zorgt voor een perfecte afsluiting rondom de deuren en laat eveneens toe om de deur desgewenst en waar mogelijk in beide draairichtingen te laten openen of te blokkeren in één draairichting. Al deze unieke eigenschappen blijven continue uitwissel- en aanpasbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s