INNOVATIEVE PIVOTDEUREN met “stalen deur design”

Pivotdeuren met de look van stalen deuren zonder vloerveer of inbouwelementen.

Anyway Doors lanceert met haar zwart geanodiseerde aluminiumprofielen een ware “stalen deuren” look, maar dan met moderne en innovatieve technieken. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium in combinatie met 6mm gehard glas garandeert een lichte, strakke en onderhoudsvriendelijke deuroplossing. In het zwarte frame kan naar wens helder, gezuurd, gezandstraald tot zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Zowel het frame rondom het glas als de omlijsting en sluittechniek wordt in het zwart uitgevoerd. De unieke sluiting van de pivotdeur zorgt voor de positionering van het deurblad en maakt het mogelijk de deur naar 1 of beide draairichtingen te laten openen. De nieuwe zwarte profielen kunnen zowel voor normale glazen deuren gebruikt worden als voor grote pivoterende deuren. Beide werken zonder vloerveer of andere inbouwelementen waardoor dus niets in de vloer ingebouwd te worden! Er dienen dus vooraf geen bijzondere voorzieningen in de vloer getroffen te worden, ook niet bij vloerverwarming. De unieke omlijstingsystemen van Anyway, die al dan niet zichtbaar zijn, vragen keuzeafhankelijk wel de juiste voorbereidingen. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina “deuromlijstingen” op de website.

Grote glazen pivotdeur op maat met zwart frame en kader.Deze pivotdeuren werden specifiek ontwikkeld om zowel in nieuwbouw als een renovatie toegepast te kunnen worden zonder voorbereidend werk dat de nodige kopzorgen met zich meebrengt. De onzichtbare pivotscharnieren worden bovenop de vloer bevestigd zodat het systeem bovenop de reeds geplaatste of bestaande vloer bevestigd wordt. De uiteindelijke bevestiging gebeurt met 2 kleine bouten, maximaal 4cm diep! De afgebeelde deur (SKD47 2750mm x 1950mm) kost ongeveer 2450.00 euro excl. BTW en montage.

Glazen stalen taatsdeur look op maat van Anyway Doors.Deze pivotscharnieren beschikken over een ingebouwd hightech veersysteem dat de deur in alle richtingen laat opendraaien. De pivoterende deur kan naar wens in beide richtingen opendraaien of begrensd worden naar 1 zijde. Bij een centrale pivotdeur kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen. Een centrale pivotdeur is een praktische en kindvriendelijke opstelling. Bij een excentrische pivotdeur wordt een 1/3 verhouding gehanteerd voor een geoptimaliseerde balans. De deur wordt in volledig geopende toestand automatisch vanaf 90° op haar plaats gehouden. Maatwerk laat toe panelen tot 5,5m² en maximaal 150kg te maken met dit systeem. Anyway Doors is actief over de gehele Benelux. De opmeting en montage wordt door eigen mensen of indien u lokaal wenst te shoppen via één van onze geselecteerde dealers uitgevoerd. U bent steeds welkom in één van onze showrooms zonder afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Glazen pivotdeuren op maat met zwarte kader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s