MODERNE ZWARTE DEUREN met zwarte omlijstingen.

Volledig zwarte binnendeuren op maat van Anyway Doors.

Anyway Doors breidt haar productenaanbod uit met volledige zwarte deuren om in te spelen op de actuele interieurtrends. Zwart is namelijk het nieuwe wit, moest u nog niet helemaal op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes…

Moderne zwarte blokdeur op maat
Richtprijs afgebeelde blokdeuren +-925.00 euro excl. BTW.

De ganse sluittechniek en de omlijstingssystemen zijn vanaf heden verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. Het deurblad wordt afgewerkt met 3mm dikke Resopal Massiv volkern in satijnglas uitvoering om een onderhoudsvriendelijke binnendeur te kunnen aanbieden.

kamerhoge zwarte deuren

Er zijn diverse donkere tinten beschikbaar, maar je kan ook kieren voor een zwarte omlijsting met een matte witte deurbladafwerking. De satijnglans afwerking is zeer krasvast, makkelijk afwasbaar en chemisch resistent. De omlijstingen en grepen zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en zijn hierdoor zeer krasbestendig en zijn door de matte afwerking niet zo vingergevoelig en eenvoudig qua onderhoud.

Zwarte binnendeur tot aan plafond op maat.De gloednieuwe matte Traceless afwerking van Resopal beschikt dan weer over een vingerafdruk werende toplaag, maar is naast duurder ook niet zo krasbestendig.

Moderne zwarte deur met zwarte omlijsting plafondhoog.Om de trend naar zwart te volgen vernieuwde Anyway haar unieke sluiting zodat deze ook in het zwart kan afgewerkt worden. Er zijn dus 2 beschikbare kleurenthema’s voor de sluittechniek en de verschillende omlijstingen, namelijk naturel aluminiumkleur (zilver) of zwart. Alle binnendeuren van Anyway kunnen standaard 90° naar beide zijden opendraaien (180°) of begrensd worden in één draairichting. Dit kan na montage steeds gewijzigd worden. Dezelfde functionaliteit zit ook in de scharnieren verwerkt zodat de deur zowel links als rechts in de omlijsting gemonteerd kan worden voor een optimale flexibiliteit. Andere zaken zoals een vingerpletbeveiliging, onzichtbare ventilatie en scharnieren met geïntegreerde veertechnieken zijn standaard noviteiten bij Anyway.

Zwarte binnendeuren op maat tot aan het plafond.Ook glazen deuren kunnen gecombineerd worden met zwarte omlijstingen en de nieuwe zwarte sluittechniek. Onderstaande een voorbeeld van een zwarte pivoterende glazen deur met zwart frame, helder glas en bijpassende zwarte grepen.

Glazen pivoterende deur met zwart kader en frame rondom de deur.Als afsluiter nog een aantal realisaties met zwarte deuren en omlijstingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s