Trend: Binnendeuren tot aan plafond

Moderne binnendeuren op maat tot aan het plafond.

Anyway Doors is gespecialiseerd in moderne binnendeuren op maat. De Belgische deurenspecialist spits zich sinds 1995 toe op de eigenschappen van moderne binnendeuren. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak, al helemaal bij toepassingen waarbij de  binnendeuren tot aan plafond reiken.

Binnendeur tot aan plafond op maatReden te meer om aan binnendeuren de nodige extra aandacht te besteden, zodat u zeker de juiste keuzes maakt en vooral de correcte voorbereidingen kan treffen.

Witte hoge binnendeuren tot aan plafondMet hun minimalistisch en functioneel design onderscheiden de moderne binnendeuren van Anyway Doors zich van klassieke houten binnendeuren. Ze bevinden zich ondertussen in meer dan 10.000 individuele residentiële woonprojecten.

Moderne binnendeuren tot aan plafondBinnendeuren op maat met innovatieve materialen.

Vanaf het ontwerp ging de aandacht vooral naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle binnendeuren zijn “afgewerkt” = niet te schilderen!, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en resistent aan chemische stoffen. De structuur van het deurblad bestaat uit geanodiseerd aluminium en PUR-hardschuim, de eindafwerking van de deur is Resopal Massiv HPL ( 3mm dikke volkern ). Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle sluittechniek, scharnieren en bevestigingen onzichtbaar te verwerken in haar producten. De volledig onzichtbare scharnieren zijn dus daadwerkelijk onzichtbaar, ook bij een geopende deur wat vaak niet het geval is.

Design binnendeur tot aan plafond op maat van Anyway DoorsBinnendeuren tot aan plafond montage.

De montage van de binnendeuren tot aan het plafond gebeurt bij voorkeur nadat de ganse woning is afgewerkt. Meestal wordt gekozen voor een aluminium blokomlijsting rondom de deur (zie foto hierboven). Dit BKO systeem is zeer eenvoudig aangezien alles dient afgewerkt te worden alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. De volledige deuropening dient dus gepleisterd te zijn (ook de binnenzijde!) en de vloer dient gelegd te worden alvorens ingemeten wordt. Bij Anyway deuren wordt niets in de vloer verankerd, dus er dienen geen voorzieningen te gebeuren in de vloer.

Zwarte binnendeur op maat tot aan plafondEen binnendeur van Anyway wordt ook steeds centraal op de wanddikte geplaatst. Een eigenzinnige filosofie, die misschien tegen de markt in druist; maar het garandeert wél een stabiele en soliede verankering met een identiek uitzicht langs beide zijden van de deur, zonder scheuren of barsten in de toekomst!

Witte binnendeur zonder omlijsting tot aan plafondDe centrale montage is zeker iets om in het achterhoofd te houden! Met de actuele trend naar deuren zonder zichtbare omlijstingen een uiterst belangrijk advies om scheuren en barsten te vermijden! Deuren zonder een zichtbare omlijsting kunnen desgewenst ook plafondhoog toegepast worden, maar hiervoor dienen op voorhand de nodige voorzieningen te gebeuren! Tijdig advies inwinnen is hier de belangrijkste factor!

Glazen deur tot aan plafond op maatVoor uitgebreide productinformatie kan u terecht op onze website: Anyway Doors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s