Glazen schuifdeur “met vast paneel”

Glazen schuifdeur op maat met een vast glazen paneel

Alle glazen schuifdeuren van het Belgische merk Anyway Doors kunnen met een vast paneel in glas onder de rail uitgerust worden. Hierdoor kan een grote opening eenvoudig opgedeeld worden op een budgetvriendelijke manier. Het vast paneel is een tijdloze en strakke oplossing die met sobere profielen rondom het 8mm dikke Securit glas bevestigd worden. Onderstaand een recent voorbeeld waarbij de aluminium rail en de grepen in het zwart uitgevoerd werden. De compacte aluminium rail is steeds naar keuze naturel of zwart geanodiseerd aluminium.

Glazen schuifdeur met vast paneel in mat gezuurd glas. Matte glazen schuifdeur met vast paneel. Mat glazen schuifdeur met vast paneel in mat glas.

Bovenstaande glazen schuifdeur is gemaakt met zeer onderhoudsvriendelijk gezuurd glas. Het systeem kan ook aangeboden worden met helder, gezandstraald of gekleurd glas. Qua maatvoering is met maatwerk veel mogelijk, maar de hoogte is wel maximaal zo’n 3m. Per paneel (schuifdeur of vaste wand) wordt een maximum paneel van 5 tot 5.5m2 gehanteerd. Meerdere panelen kunnen dus samen een zeer grote opening afsluiten, maar het dient met een beetje gezond verstand nog binnen te geraken ook op de werf! Ook naar hanteerbaarheid zit je op een paneel van 5m² bijvoorbeeld op 125kg, iets dat je zeker in het achterhoofd moet houden met kleine kinderen in huis.

mat glazen schuifdeur met vast paneel in een badkamer
Mat glazen schuifdeur uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk gezuurd glas. Als greep werd gekozen voor een ovale opening in het glas, een strakke en functionele greep oplossing.
glazen schuifwand met vast paneel
Glazen schuifwand die over een vast glazen paneel schuift dat onder de rail werd vastgezet.

2 grote glazen schuifdeuren die over elkaar schuiven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s