ZWARTE DEUREN en zwarte pivotdeuren.

Zwarte deuren en pivotdeuren op maat van Anyway Doors.

De Belgische fabrikant Anyway Doors maakt zwarte deuren op maat in verschillende varianten en mogelijkheden. Er zijn zowel zwarte binnendeuren als pivoterende glazen deuren met een zwart aluminium frame rondom het glas. Voor beide mogelijkheden zijn diverse exclusieve zwarte deurgrepen ontworpen.

Zwarte deuren op maat van Anyway Doors

Anyway Doors bestudeert sinds 1995 de eigenschappen van moderne binnendeuren in al haar toepassingen. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om aan deuren de nodige aandacht te besteden. Vanaf het begin was ‘de binnendeur heruitvinden’ onze missie en uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, veiligheid, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten in dit engineeringproces. Met hun minimalistisch design onderscheiden deze moderne deuren zich ondertussen in meer dan 10.000 individuele residentiële woningen.

zwarte deuren op maat

Welke meerwaarde bieden zwarte deuren van Anyway:

Bij de ontwikkeling van deze zwarte deuren ging de aandacht vooral naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle deuren zijn steeds volledig afgewerkt ( = niet te schilderen! ); bijgevolg zeer krasbestendig, resistent aan de meest voorkomende chemische stoffen en 100% op maat gemaakt in België. Als basisgrondstoffen wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve materialen zoals mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv HPL ( 3mm dikke volkern ) en glas. Uit louter technisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle scharnieren en bevestigingen onzichtbaar te verwerken in alle producten. De onzichtbaar geïntegreerde scharnieren zijn dus daadwerkelijk onzichtbaar, ook bij een geopende deur wat vaak niet het geval is.

Zwarte binnendeuren op maat tot aan plafond

Unieke Anyway eigenschappen:

 • Altijd maatwerk (Belgisch)
 • Draait naar 1 of 2 kanten open ( 90° – 180° instelbaar )
 • Aanpasbare draairichting en scharnierzijde ( niets in de vloer te bevestigen! )
 • Volledig afgewerkt en onderhoudsvriendelijk
 • Unieke sluiting voor handenvrij bedienen ( geen klink ) en een perfecte afsluiting rondom de deur
 • Geluidloos sluitsysteem = geen klink, rolslot of een harde aanslag die lawaai kan maken
 • Opmeting en montage door eigen vakmensen in de ganse Benelux

Minimalistische zwarte binnendeuren.

Het reeds uitgebreide productenaanbod wordt dus verruimt met zwarte afwerkingen om optimaal in te spelen op de actuele interieurtrends. Zwart wordt namelijk aangeprezen als “het nieuwe wit”, volgens de laatste trends… De unieke sluittechniek en de ganse omlijstingssystemen zijn vanaf heden verkrijgbaar in een mat zwarte uitvoering. Het deurblad wordt afgewerkt met 3mm dikke Resopal Massiv (volkern) in satijnglans uitvoering om een onderhoudsvriendelijke binnendeur te kunnen aanbieden. Er zijn naast zwarte deuren ook nog diverse andere donkere tinten beschikbaar.

Moderne zwarte deuren op maat

Je kan desgewenst ook kiezen voor een zwarte omlijsting en deurgreep met een mat wit deurblad. De satijnglans afwerking is zeer krasvast, makkelijk afwasbaar en chemisch resistent. De verschillende omlijstingen en grepen zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en zijn hierdoor niet zo vingergevoelig en eenvoudig qua onderhoud. binnendeuren van Anyway kunnen standaard 90° naar beide zijden opendraaien (180°) of begrensd worden in één draairichting. Dit kan na montage steeds gewijzigd worden. Dezelfde functionaliteit zit ook in de scharnieren verwerkt zodat de deur zowel links als rechts in de omlijsting gemonteerd kan worden voor een optimale flexibiliteit. Andere zaken zoals een vingerpletbeveiliging, onzichtbare ventilatie en scharnieren met geïntegreerde veertechnieken zijn standaard noviteiten bij Anyway.

Zwarte deuren met Resopal Traceless

De afgebeelde zwarte binnendeuren tot aan het plafond werden uitgevoerd met een zwarte aluminium blokomlijsting, een zwart deurblad en zwarte vierkante grepen. De volledige sluittechniek van de deur is ook zwart, voor een optimale uniformiteit bij een geopende deur. De samenstelling van het deurblad werd in 2013 onder handen genomen om aan de sterke toename voor hogere binnendeuren te beantwoorden. Het resultaat is een uiterst stabiel deurgeheel dat maximaal 3m hoog kan uitgevoerd worden. De montage gebeurt nadat de ganse woning is afgewerkt. In de meeste gevallen wordt gekozen voor het budgetvriendelijke aluminium blokomlijsting concept. Dit “BKO” concept is zeer eenvoudig naar voorbereiding toe, aangezien alles dient afgewerkt te worden alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. De volledige deuropening dient dus gepleisterd te zijn (ook de binnenzijde!) en de vloer dient gelegd te worden alvorens ingemeten wordt. Bij Anyway deuren wordt niets in de vloer verankerd of vooraf ingebouwd.

Zwarte pivotdeuren met glas:

De nieuwe zwarte pivotdeuren van Anyway Doors krijgen met de zwart geanodiseerde profielen een ware “stalen deuren” of smeedijzer look, maar dan met een moderne en innovatieve meerwaarde! Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een betaalbare, strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. In het zwarte aluminium frame wordt naar wens helder, gezuurd, gezandstraald tot zelfs in de kern gekleurd glas bevestigd. De minimalistische zwarte omlijsting rond de pivotdeuren wordt ook in het zwart uitgevoerd, evenals de unieke sluittechniek waarmee de deur gepositioneerd wordt. De zwarte deur kan naar wens in 1 of beide draairichtingen openen. Het nieuw ontwikkelde scharniersysteem zit volledig verborgen in het frame waardoor niets in de vloer of het plafond ingebouwd dient te worden. De verschillende omlijstingen, die al dan niet zichtbaar zijn, vragen keuzeafhankelijk wel de juiste voorbereidingen. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina “deuromlijstingen” op de website.

Grote glazen pivotdeur met zwart kader

De afgebeelde zwarte pivotdeur met helder glas kan zowel in nieuwbouw als een renovatie toegepast worden. De onzichtbare scharnieren worden bovenop de afgewerkte vloer bevestigd. Dit kan ook in combinatie met vloerverwarming zonder enige voorbereidingen. De vloerbevestiging met 2 kleine bouten gebeurt maximaal 4cm diep! Bij een gesloten deur is de bevestiging onzichtbaar. De afgebeelde deur ( SKD47 | 6mm helder Securit glas | DG.8 | 2750mm x 1950mm ) kost ongeveer 2500.00 euro excl. BTW en montage.

Stalen pivotdeur look met helder glas

De onzichtbare pivotscharnieren beschikken over een ingebouwd hightech veersysteem dat de deur in alle richtingen laat opendraaien. De pivoterende deur kan desgewenst in beide richtingen opendraaien of begrensd worden naar 1 zijde. De draairichting kan na de montage eenvoudig aangepast worden. Als de pivotdeur centraal wordt opgesteld, dan kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen. Een centrale pivotdeur is een praktische en kindvriendelijke opstelling. Bij een excentrische pivot montage wordt een 1/3 verhouding gehanteerd. De deur wordt in volledig geopende toestand automatisch op 90° op haar plaats gehouden. Vanwege maatwerk is het mogelijk panelen tot 5,5m² en maximaal 150kg te maken met dit systeem. Het ganse aanbod kan je in deze pivotdeuren galerij terugvinden.

Moderne stalen deur met helder glas Het minimalistisch en functioneel design van Anyway Doors haar binnendeuren onderscheidt zich ondertussen in meer dan 10.000 residentiële woonprojecten over de ganse Benelux. Wij produceren niet alleen de deuren, maar onze capabele medewerkers volgen uw project ook eigenhandig op van uw bezoek aan de toonzaal, tot opmeting en montage toe. Vakmanschap uit zich niet alleen in innovatieve materialen en producten, maar ook in een te vaak onderschatte commerciële opvolging, werfopvolging en montage die tot in de puntjes afgewerkt en uitgevoerd dient te worden.

pivotdeuren met glas en een zwart kader

Het beoogde eindresultaat ligt voor meer dan 50% in de handen van vakmensen die de montage en afwerking op de werf uitvoeren! Wij werken als fabrikant dus doelbewust uitsluitend rechtstreeks of via door ons geselecteerde dealers, die u onder de contactpagina op deze website kan terugvinden. Al deze dealers beschikken over een ruime toonzaal met een divers productenaanbod en een uitstekend installatieteam. Alleen met deze werkwijze wordt een optimale service gegarandeerd, van ontwerp tot realisatie! Zowel in de Flagship Store te Massenhoven vindt u diverse voorbeelden van zwarte deuren alsook in de toonzaal te Brugge.

moderne pivotdeur met glas en zwart kader

Interessante topics over zwart-wit interieurs:

 • Tips voor een zwart-wit interieur “interieurdesigner
 • Zwart-wit advies van op Habitos
 • Wordt zwart het nieuwe “wit” in de interieurwereld “ELLE
 • Inspiratiedossier zwart-wit interieurs “NSMBL blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s