Moderne “zwaaideuren” op maat

 

Moderne zwaaideuren op maat.

Het Belgische merk Anyway Doors is pionier op vlak van moderne zwaaideuren in allerlei design geïnspireerde uitvoeringen. De zwaaideuren techniek zit standaard verwerkt in alle binnendeuren die uit de Antwerpse Atelier komen, waar ze volledig op maat vervaardigd worden. Het zwaaideur gamma bevat zowel volledig afgewerkte binnendeuren als glazen deuren met diverse glassoorten. Bij de ontwikkeling van scharniersysteem, het deurblad en de stijlen ging de aandacht vooral naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. De zwaaideuren zijn steeds volledig afgewerkt en niet te schilderen! Hierdoor is het deurblad zeer krasbestendig en resistent aan de meest voorkomende chemische stoffen, wat de deuren ideaal maakt met kinderen in huis.

De unieke eigenschappen van Anyway zwaaideuren:

 • Altijd maatwerk
 • Draait standaard naar beide zijden open
 • Kan steeds begrensd worden naar 1 zijde
  ( toilet, badkamer,…)
 • Continue aanpasbare draairichting en scharnierzijde
 • Volledig afgewerkt en onderhoudsvriendelijk concept
 • Verschillende omlijstingen ( zichtbaar/onzichtbaar )
 • Unieke sluiting voor handenvrij bedienen ( geen klink ) met een perfecte afsluiting rondom de deur
 • Geluidloos = geen klink, rolslot of een harde aanslag die lawaai kan maken
 • Opmeting, montage en service in de ganse Benelux

De deuren worden uitsluitend gemaakt met kwalitatieve materialen zoals mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv HPL ( 3mm dikke volkern ) en diverse hoogwaardige glassoorten. Alle scharnieren en bevestigingen zijn volledig onzichtbaar verwerkt. De “onzichtbare scharnieren” zijn dus daadwerkelijk onzichtbaar, ook bij een geopende deur wat bij andere deuren vaak niet het geval is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s