Design zwaaideuren met praktische meerwaarde.

Design zwaaideuren met modulaire en functionele meerwaarde.

De Belgische deurenfabrikant Anyway Doors is gespecialiseerd in moderne zwaaideuren op maat. Anyway maakt zwaaideuren in diverse uitvoeringen met tal van technische en praktische voordelen t.o.v. een klassiek binnendeurensysteem. De zwaaideur techniek zit standaard verwerkt in alle binnendeuren die uit het Antwerpse “Atelier” komen. Elke zwaaideur wordt volledig op maat vervaardigd. Het ruime assortiment bevat zowel volledig afgewerkte binnendeuren als glazen deuren.

Design zwaaideur op maat

Tijdens de ontwikkeling van het unieke scharniersysteem, het deurblad en de omlijstingen ging de aandacht voornamelijk naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. De zwaaideuren zijn steeds volledig afgewerkt en hierdoor niet te schilderen! Het deurblad is zeer krasbestendig en resistent aan de meest voorkomende chemische stoffen, wat de deuren ideaal maakt met kinderen in huis. Het ruime kleurenassortiment van Resopal garandeert een tijdloze kleurkeuze die perfect in uw interieur past. Er zijn ook diverse hout afwerkingen mogelijk alsook speciale prints zoals leder en linnen.

Moderne zwaaideur met hout afgewerkt

Wat maakt de zwaaideuren van Anyway uniek:

 • Altijd maatwerk
 • Modulair
  => Draait standaard naar beide zijden open
  => Kan indien gewenst begrensd worden naar 1 zijde ( toilet, badkamer,…)
  => Continue aanpasbare draairichting en scharnierzijde (geen vloerbevestiging!)
 • Tijdloze en hoogwaardige materialen
 • Volledig afgewerkt en onderhoudsvriendelijk
 • Unieke sluiting voor handenvrij bedienen (geen klink)
 • Een perfecte afsluiting rondom de deur voor tocht
 • Geluidloos = geen klink, rolslot of een harde aanslag die lawaai maken
 • Onzichtbare scharnieren (ook bij een geopende deur onzichtbaar!)
 • Opmeting, montage en service in de ganse Benelux

Zwarte zwaaideur op maat van Anyway Doors

Modulaire zwaaideuren met onbeperkte mogelijkheden.

Het ruime productenaanbod is opgedeeld in verschillende deurvarianten, namelijk “normale zwaaideuren” en “pivoterende zwaaideuren”. Beiden zijn te combineren met 3 verschillende omlijstingsystemen. Bij Anyway is de eerste keuze het soort omlijsting en deurstijl waarbij daarna pas de eigenlijke deur zelf gekozen wordt aangezien elke deur in elk type omlijsting geplaatst kan worden.

Zwaaideuren zonder zichtbare omlijsting

Het populairste systeem is momenteel de zogenaamde “inbouwomlijsting” waarbij je deur uiteindelijk onzichtbaar in de muur verwerkt zit. Deze deuren zonder omlijsting zijn hip en actueel, maar ze worden door “Anyway Doors” eigenlijk al sinds 1995 aangeboden. Een inbouwomlijsting vraagt de nodige voorbereidingen zodat het systeem correct en op de juiste manier ingewerkt kan worden.

Intussen een beproefd systeem, waarbij vooral de centrale montage op de muur een stabiele en mooie afwerking garandeert zonder scheuren en barsten in de toekomst! U leest het goed, de deur hangt zeer bewust centraal in de wand en niet aan één zijde zoals de conventionele systemen op de markt.

De voordelen van deze werkwijze zijn naast het feit dat er niets kan scheuren of barsten ook dat je langs beide zijden exact dezelfde deur ziet en geen diepe en ondiepe zijde zoals bij alle andere inbouwsystemen het geval is. Het modulaire karakter van Anyway deuren zorgt ervoor dat je de zwaaideur in beide richtingen kan openen en indien gewenst kan blokkeren naar 1 zijde. Ook de scharnieren kunnen eenvoudig van kant gewisseld worden indien nodig. Je deur vormt dus nooit een belemmering bij toekomstige aanpassingen of bestemmingswijzigingen doorheen je woning. Het is tenslotte een aankoop die een leven lang dient mee te gaan!

Moderne zwaaideur zonder omlijsting van Anyway Doors

Zwaaideuren met een minimalistische blokomlijsting.

Het meest verkochte zwaaideur systeem van Anyway wordt gemaakt met een aluminium blokomlijsting, ook wel eens blokkader of blokdeur genoemd. Dit systeem is eenvoudige qua voorbereidend werk en tevens veel goedkoper dan een volledig onzichtbaar deursysteem. Het eindresultaat geeft nog altijd een strakke zwaaideur zonder aanwezige deurlijsten.

Moderne zwaaideuren tot aan plafondZoals je op de foto’s kan zien wordt het “onzichtbare” effect nagenoeg benadert en heeft dit systeem tal van praktische voordelen in de uitvoering en voor je portemonnee. Je dient de deuropeningen af te werken alsof er geen deuren geplaatst zouden worden, dit betekend de ganse binnenzijde van de opening uitpleisteren en de vloeren ook reeds volledig plaatsen alvorens er opgemeten wordt. Enkel de plinten aan de binnenzijde dienen nadien geplaatst te worden, alle andere zaken dienen voordien volledig afgewerkt te zijn. Eenvoudig, budgetvriendelijk en een strak eindresultaat met een modulaire, praktische en duurzame binnendeur.

Moderne zwaaideuren met een blokkader of blokomlijsting

Pivoterende zwaaideuren met een innovatieve pivotscharnier.

Met de innovatieve pivoterende zwaaideuren van Anyway creëert u moeiteloos een design statement in uw interieur.

Pivoterende zwaaideur maatwerkDe nieuw ontwikkelde pivotscharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. Het systeem dient in tegenstelling tot de rest van de markt niet in de vloer of het plafond ingebouwd te worden. De scharnieren zitten onzichtbaar in het deursysteem ingebouwd, ook bij verschillende glazen toepassingen en worden enkel lokaal bevestigd bovenop de vloer. Dit pivotsysteem kan dus zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast, bovenop de bestaande vloer.

Glazen zwaaideur pivoterend op maat helder glasDe scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. Bij een centrale pivot opstelling kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen. Binnenin zit een geïntegreerde deurstop op 90° en een automatische blokkering om de deur geopend te houden op 90°.

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.anywaydoors.be

©ANYWAY DOORS
™ANYWAY DOORS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s