SCHRIJNWERK AWARDS: Anyway Doors behaalde een “zilveren medaille”

ANYWAY behaalde een zilveren medaille op de uitreiking van de schrijnwerk Awards 2014!

Een strak lijnenspel, maatwerk en geavanceerde techniek zijn duidelijk onze stokpaardjes. En ‘alles kan beter’ is al van bij de start de bedrijfsfilosofie. Inmiddels vonden meer dan 50000 deuren hun weg naar een residentieel cliënteel dat kwaliteit en minimalistisch design hoog in het vaandel draagt.

Als graag geziene gast op vakbeurzen verrast Anyway Doors vrijwel jaarlijks de interieurwereld met innovatief vernuft. Op onze technologische ontwikkelingen voor nieuwbouw en renovatie rust meestal een wereldpatent.

Onze missie: de deur heruitvinden

Sinds 1995 bestudeert Anyway alle aspecten die wat dan ook met het concept ‘binnendeur’ te maken hebben. Aangezien wij al onze producten uitsluitend op maat maken zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Wij stellen dan ook uw “ideale deur” samen door modulaire componenten te combineren tot een volledig afgewerkt eindproduct. “Deurdenken” is hier de boodschap.

Imposante pivoterende deuren van Anyway Doors:

Voor het imposante pivoterende “room divider” concept, werd een speciaal scharnierconcept ontwikkeld om grote pivoterende deuren en pivoterende wanden te creëren zonder inbouwelementen in de vloer. De innovatieve scharnieren worden slechts oppervlakkig bovenop de vloer bevestigd.

Hoge pivoterende deuren op maatZe zijn onzichtbaar in het deurblad ingebouwd en beschikken over een hightech comfortsluiting met automatische positionering op 90° om de deur geopend te houden. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen, waarbij u de deur naar beide zijden kan opendraaien, of naar wens kan blokkeren langs één draaizijde.

Tijdens de ontwikkeling werd rekening gehouden met een efficiënte montage en een breed toepassingsgebied. De bevestiging gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, met 2 bouten tot +-35mm diep. Het concept kan hierdoor zowel in een nieuwbouw als een verbouwing toegepast worden, ongeacht de vloeropbouw of aanwezigheid van vloerverwarming.

Grote glazen pivoterende wand op maatDe deuren kunnen naar wens excentrisch of centraal gepositioneerd worden, met een minimaal draaipunt van 250mm. Indien de deur breder is dan 1300mm, wordt een 1/3 verhouding gevraagd omwille van de stabiliteit. Een centraal gepositioneerde deur is ideaal gebalanceerd en heeft het voordeel dat de deur oneindig rond kan draaien.

Excentrische glazen pivotdeur op maat gemaaktNaar veiligheid toe adviseren wij een centraal gepositioneerde deur omdat deze geen hefboom effect creëren aan de achterzijde van de deur! De vingerplet beveiliging waarmee alle ANYWAY draaideuren standaard zijn uitgerust is niet aanwezig bij dergelijke deurconcepten, waarbij dus enige voorzichtigheid aan de orde is.

Schrijnwerk Awards 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s