Blokdeuren: visuele hoogstandjes met een “minimalistische blokkader”

Moderne blokdeuren als visuele hoogstandjes…

ANYWAY wil als deurenfabrikant schoonheid creëren. Uiteraard gekoppeld aan functionaliteit en ultiem gebruiksgemak. Elke blokdeur is een visueel en technologisch hoogstandje, toekomstgericht en steeds op de meest esthetische manier gerealiseerd. Daar valt niet naast te kijken. Blokdeuren worden steeds volledig op maat gemaakt en worden uitgerust met een minimalistische aluminium blokkader waarvoor de deuropening op voorhand volledig uitgepleisterd dient te worden.

Blokkaderdeuren op maat met een aluminium blokkader

Bouwen of verbouwen is plannen maken. Letterlijk en figuurlijk. Reden te meer om je bij de eerste schets al af te vragen hoe je de woonfuncties van je pand indeelt en hoe binnendeuren daarbij een meerwaarde kunnen bieden. Hoe creëer je rust en eenheid en hoe laat je de ene ruimte in de andere overgaan? Moeten deuren daarbij transparantie bieden of juist niet? Dit bericht wil je inspireren en inzicht geven in de deurdenkwereld van Anyway doors.

Blokkaderdeur tot aan het plafond

Anyway hecht veel waarde aan een directe en transparante communicatie met de bouwheer, de architect en aannemer. Dit websites en onze gemotiveerde medewerkers voorzien u graag van duidelijk informatie en gedegen advies. Aan de hand van onze website willen we u dan ook een leidraad aanbieden bij het kiezen van uw deuren. Anyway binnendeuren worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot uw ‘ideale deur’. Wij maken al onze producten uitsluitend op maat, zowel qua samenstelling als qua maatvoering. Dit biedt aardig wat mogelijkheden, zolang je bij bepaalde omlijstingen rekening houdt met de juiste voorbereidende werken.

Moderne maatwerk blokdeuren
Maatwerk blokdeuren +-850.00 euro excl. BTW

Moderne blokkaderdeuren met praktische meerwaarde!

Uit puur esthetisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Dit geeft een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden valt te bewonderen.

Hoge blokdeur op maat van vloer tot plafond

Aandacht gaat er onder andere naar:

 • onderhoudsvrije en duurzame materialen als mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv HPL, glas,…
 • krasbestendigheid en chemisch resistent
 • discreet ingebouwde ventilatie en tochtpreventie ter bevordering van een gezond woonklimaat
 • thermische en akoestische afscherming
 • privacy en veiligheidsaspecten
 • Anyway blokdeuren zijn steeds volledig afgewerkt = niet te schilderen of behandelen
 • Anyway deuren draaien naar wens 90° of 180° open

Moderne blokkaderdeuren

Wij bieden een brede collectie basiselementen en afwerkingen aan, maar uiteindelijk beslist u zelf over afmetingen, materialen, grepen en eventuele opties. Het gekozen design en gebruikscomfort worden mee door ons bekeken in functie van de woning. Al onze oplossingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en voldoen aan de vooropgestelde Belgische en Europese normen.

Zwarte blokdeur met zwarte blokkader van Anyway Doors

Een omlijsting staat los van het gekozen deurtype, maar heeft dus zowel bouwkundige als afwerkingtechnische gevolgen. Dit maakt het de eerste en belangrijkste pijler in de keuze van uw“ideale deur”. Blokdeuren voorzien van een blokkader vragen dus een volledig afgewerkte deuropening, dit betekend praktisch dat uw deuropening afgewerkt is alsof er geen deur zou komen en de vloer volledig gelegd is. Enkel de plinten dient u later aan te werken.

Wengé blokdeur op maat van Anyway Doors
Richtprijs +-875.00 euro excl. BTW volledig afgewerkt inclusief de verticale greep.

Anyway Blokomlijsting:

Een blokomlijsting om moderne blokdeuren mee te creëren is het meest gekozen omlijstingsysteem van Anyway. Hiermee bieden we een strak en minimalistisch profiel aan, dat door zijn eenvoud ook resulteert in onze meest budgetvriendelijke omlijsting. De aluminium blokkader wordt centraal op de “afgewerkte” deuropening gemonteerd. Deze centrale positie voorkomt scheuren, barsten en loswrikken van de omlijsting en maakt de deur optisch identiek aan beide zijden. De stelvoeg wordt met een overschilderbare kitvoeg afgewerkt. Optisch blijft 25mm profiel zichtbaar rondom het deurblad.

Blokkader – blokomlijsting praktisch:

 • Geanodiseerde aluminium blokomlijsting B 48mm x D 25mm
 • Centrale montage en deurblad positie in de volledig afgewerkte dagopening
 • Volledig af te werken deuropening en dagkanten (indien systeemwand = verstevigd met hout binnenin)
 • Centrale vloerovergang of uitzetvoeg

Anyway blokkader voor moderne blokdeuren en blokkaderdeuren

VOORBEREIDING: afwerken dagkanten en vloeren
NA MONTAGE: aanwerken plinten en schilderen kitvoeg rondom Omlijsting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s