DESIGN BINNENDEUREN met praktische meerwaarde…

Innovatieve design binnendeuren op maat met functionele meerwaarde.

Anyway Doors legt haar focus als binnendeurenfabrikant op innovatieve design binnendeuren met functionele en praktische meerwaarde. De filosofie “de ideale deur is geen deur” wordt onderbouwd door functionele aspecten zoals discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat, een perfecte afsluiting met tochtpreventie, thermische en akoestische afscherming, modulaire draairichting,…. De deuren zijn modulair opgebouwd zodat ze continue aanpasbaar blijven qua draairichting en scharnierzijde waarvoor niets ingebouwd dient te worden in de vloer. De onzichtbare scharnieren kunnen eenvoudig omgedraaid worden in de al dan niet zichtbare minimalistische omlijstingen.

Witte design binnendeur tot aan plafond met verticaal ingefreesde greep
Alle design binnendeuren van Anyway worden op maat gemaakt. Deze deur is uitgevoerd met een minimalistische aluminium blokkader en heeft een verticaal ingebouwde handgreep in dezelfde kleur als de deur.

Elke design binnendeur wordt volledig op maat gemaakt.

Precisie maatwerk garandeert een perfect afgewerkt eindproduct in uw interieur. Alle binnendeuren zijn steeds volledig afgewerkt en worden door eigen vakmensen geleverd en geplaatst. De deuren worden uitsluitend gemaakt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen als mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv 3mm volkern en glas. Alle producten zijn ontwikkeld met een lange levensduur in gedachten en dit kan uitsluitend gerealiseerd worden met hightech, volledig afgewerkte en niet overschilderbare materialen.

Design binnendeuren met excentrisch pivoterende scharnieren
Design binnendeuren met pivoterende scharnieren, naar wens excentrisch of centraal pivoterend. Deze pivoterende deur is uitgerust met een onzichtbare inbouwomlijsting. De pivotscharnieren worden bovenop de vloer bevestigd = ideaal met gietvloeren en vloerverwarming.

Onzichtbare scharnieren met geïntegreerde veertechniek…

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle scharnieren en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. De geïntegreerde onzichtbare scharnieren geven dus een eindresultaat waarmee een perfect strakke lijn langs beide zijden van uw deuropening te bewonderen valt, ook in geopende toestand in tegenstelling tot andere systemen. De onzichtbare scharnieren kunnen standaard zowel links als rechts in de minimalistische omlijsting bevestigd worden.

Design binnendeuren met helder glas en een zwart aluminium frame
Grote pivoterende deuren en wanden met het nieuwe pivot concept van Anyway.

De unieke kenmerken “Anyway Doors” design binnendeuren:

  • precisie maatwerk
  • standaard 90°/180° opendraaiend, tot zelfs 360° pivoterend
  • handenvrij te bedienen met geluidloze sluiting
  • volledig afgewerkt
  • onderhoudsvriendelijk, chemisch resistente en krasbestendige afwerkingen
  • kindvriendelijk ( geen krukbediening / vingerpletbeveiliging / kindvriendelijke grepen )
  • ingebouwde ventilatie
  • verschillende toonzalen ( opmeting/levering/montage in de ganse Benelux! )

Over ANYWAYdoors

Anyway Doors, opgericht in 1995, is een grensverleggende Belgische fabrikant van design binnendeuren op maat, die nu in zo’n 10.000 woonprojecten een meerwaarde creëren. In de exclusieve Flagship Store te Antwerpen (B) wordt u aangenaam verrast door het design, de afwerking en het technisch vernuft van een 100-tal demodeuren. Onze andere toonzalen vindt u terug onder “contact” op de website.

Bekwame vakmensen begeleiden vrijblijvend uw project en inspireren u graag met handige, vaak budgetbesparende tips. Hedendaagse architectuur is helemaal hun ding, evenals renovatie en styling! Uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten bij het technisch advies.

Eigentijds maatwerk met functionele meerwaarde: minstens een múst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s