Trend: “blokkaderdeuren” met een minimalistische omlijsting.

Design blokkaderdeuren met een minimalistische aluminium deuromlijsting.

Veel bouwers en verbouwers kiezen voor strakke blokdeuren of blokkaderdeuren met een strakke blokomlijsting. Voor dit deurconcept werkt de stukadoor doorheen de bouw of verbouwingswerken, de binnenzijde van de deuropeningen volledig af. De vloeren dienen ook geplaatst te worden alvorens opgemeten kan worden. Hou hierbij wel rekening met een centrale overgang omdat alle deuren bij “Anyway Doors” steeds centraal in de muuropening geplaatst worden! Er wordt bij deze unieke blokdeuren niets in de vloer bevestigd. De onzichtbare pivotscharnieren worden bevestigd aan de later te plaatsen aluminium blokkader.

Blokkaderdeuren op maat van Anyway Doors
Afgewerkte deur vanaf +-850.00 euro excl. BTW!

Anyway blokdeuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en modulair vormgegeven! Elke Anyway blokkaderdeur kan standaard 90° of naar wens 180° geopend worden en draait dus naar beide zijden open indien de ruimtes het toelaten.

Moderne maatwerk blokdeuren
Maatwerk blokdeuren

Ze bevatten bijvoorbeeld ook ingebouwde ventilatie, onzichtbare scharnieren met geïntegreerde comfortsluiting, een uitwisselbare scharnierzijde (links of recht in de omlijsting te bevestigen),… De slogan: de ideale deur is “geen deur” wordt dan ook in de verf gezet door blokdeuren te creëren die niet als hinderlijk ervaren worden, maar ruimtes vlot van elkaar afschermen met een handenvrije doorgang. Anyway Doors hanteert een uniek gepatenteerd handenvrij sluitsysteem dat de deur perfect geluidloos afsluit en positioneert.

Blokkaderdeuren op maat in een moderne woning

De minimalistische aluminium blokkader (48mm x 25mm) wordt bovenop het afgewerkte pleisterwerk geplaatst. Na de montage van de blokdeuren dienen enkel de plinten aangewerkt te worden.

Anyway blokkader voor moderne blokdeuren en blokkaderdeuren

Praktisch:

  • deuropening volledig af te werken (binnenzijde dagkanten)
  • vloeren doorlopend of met centrale overgang te plaatsen
  • opmeting gebeurt nadat alles is afgewerkt
  • perfect maatwerk garandeert een strak eindresultaat

Realisaties met blokkaderdeuren  en blokdeuren op maat van Anyway Doors:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s