Budgetinformatie: prijzen “glazen deuren” op maat van Anyway Doors.

Informatief overzicht met prijzen van design glazen deuren op maat gemaakt door Anyway Doors.

Glazen deuren worden bij Anyway steeds volledig op maat gemaakt, zowel qua maatvoering als qua samenstelling. Er is een zeer ruime keuze uit glassoorten en mogelijkheden voor het glasblad. Je kan kiezen voor een Securit 10mm dik glasblad ,dat met scharnieren aan een al dan niet zichtbare omlijsting bevestigd wordt of voor een aluminium frame waarin/waarop het glas bevestigd wordt voor een nog betere afsluiting. Alle glazen deuren zijn voorzien van een unieke sluiting die de deur rondom afsluit naar tocht en akoestiek toe en het mogelijk maakt de deur naar wens 90° of 180° naar beide zijden te openen. Bij een normale glazen deur wordt niets in de vloer bevestigd of ingebouwd, dit is enkel noodzakelijk bij grote pivoterende wanden. Een enkele of dubbele glazen deur wordt bevestigd aan de omlijsting en niet in de vloer! Er dient dus nooit een uitsparing voorzien te worden in de vloer.

Onderstaande beelden zijn voorzien van een prijsberekening. De genoteerde prijs omvat de volledig zichtbare samenstelling op benaderende afmetingen. Alle glazen deuren van Anyway Doors worden steeds volledig op maat gemaakt. Prijzen zijn excl. BTW, montage en verplaatsingskosten. Bij een offertevraag wordt dit steeds mee berekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s