Moderne “Stalen deuren” interpretatie van Anyway Doors.

Innovatief ‘stalen deuren’ concept van Anyway Doors.

Stalen deuren met glas zijn helemaal hip en ze passen dan ook perfect in verschillende interieurstijlen. De keerzijde van een stalen deur is vaak de hoge kostprijs, het gewicht en de doorgaans artisanale werkwijze van vervaardiging. Met het gloednieuwe “steel look” systeem van Anyway Doors wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd ,maar dan met een moderne en innovatieve twist.
glazen pivoterende stalen deur op maat
Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een licht en gebruiksvriendelijk deurconcept met een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. In het zwarte frame kan naar keuze helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Het deurconcept is zowel als grote pivoterende deur als normale draaideur te verkrijgen. Voorbeeldfoto’s van onze verschillende mogelijkheden vindt u in de galerij onderaan…
grote stalen deur met glas centraal pivoterend
Zowel de minimalistische omlijsting rond de “stalen deuren” als de unieke sluittechniek waarmee de deur perfect afsluit naar tocht en akoestiek toe is in het zwart uitgevoerd. De unieke sluittechniek maakt het mogelijk maakt de deur naar wens te laten openen 90°, 180° tot zelfs 360° als carrousel.

glazen stalen deur met goede afsluiting

De afgebeelde “stalen deuren” met zwart aluminium frame rond het helder glas, werken zonder enige inbouwelementen in de vloer of het plafond. Dit stalen deuren alternatief werd speciaal ontwikkeld om zowel in nieuwbouw als een renovatie toegepast te kunnen worden. Bij normale draaideuren (tot 1100mm breedte) zit de scharnier aan de minimalistische omlijsting verankerd en wordt dus niets in of op de vloer bevestigd!
Stalen deuren met glas
Bij de grote pivoterende deuren worden de onzichtbare scharnieren bovenop de vloer bevestigd zodat het ganse scharniersysteem onzichtbaar op de bestaande vloer bevestigd wordt (de scharnier zelf zit in het frame). Dit kan ook met vloerverwarming zonder enige voorbereidingen geplaatst worden. De bevestiging met 2 kleine bouten gebeurt maximaal 4cm diep! Bij een gesloten deur is de bevestiging onzichtbaar.
stalen deuren met glas maatwerk van Anyway Doors
Alle “stalen deuren” volgens het voorgestelde kaderdeurenprincipe en alle andere binnendeuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt en geleverd en geplaatst over de ganse Benelux. Neem voor een toonzaal in uw buurt een kijkje op onze website: toonzalen
steel look binnendeur op maat

De kenmerken van onze “Steel look” collectie:

  • Altijd maatwerk
  • Verschillende glassoorten
  • Onderverdelingen op het glas mogelijk met design naar keuze
  • Hightech scharniertechniek
  • Goede afsluiting d.m.v. uniek sluitsysteem
  • Geluidloos en handenvrij openen en sluiten
  • Mat zwart geanodiseerd aluminium is licht, glad en onderhoudsvriendelijk
  • Betaalbaar maatwerkconcept

Steel look pivotdeur op maat

Anyway Doors is een Belgisch merk en staat voor innovatieve binnendeuren met functionele meerwaarde. Dit wordt onder meer hard gemaakt door de unieke sluittechniek, de modulaire technieken, puur maatwerk en kwalitatieve materialen. Onder de specialisatie vallen onder meer binnendeuren, blokdeuren, pivoterende deuren, glazen deuren, schuifdeuren tot zelfs dressings en inloopkasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s