Zwarte binnendeuren: NIEUWE “BLACK COLLECTION”

Anyway Doors introduceert nieuwe zwarte binnendeuren: “BLACK COLLECTION”

Black is back bij ANYWAY Doors. Sterker nog: het volledige deurengamma kreeg een update met zwarte afwerkingen. Van de handgrepen en omlijstingen tot de kunststof sluittechniek en alle toebehoren. De grepen waren al beschikbaar in een onderhoudsvriendelijke zwart geanodiseerde uitvoering. Nu is dus ook een volledig zwarte binnendeur mogelijk. Een deur die bovendien makkelijk afwasbaar is en een krasbestendig oppervlak heeft. Ook de pivoterende deuren en wanden die beloond werden met een RED DOT: product design 2015 award zijn verkrijgbaar met zwarte profielen en afwerkingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s