TREND: Onzichtbare deuren

Op zoek naar volledig afgewerkte onzichtbare deuren?

Onzichtbare deuren zijn “the must have” van het moment en passen perfect in een modern en tijdloos geïnspireerd interieur. Onzichtbare binnendeuren worden geplaatst met een inbouw kader in geanodiseerd aluminium dat je vervolgens moet laten wegwerken door een vakman. De deuren worden onzichtbaar in je wand ingewerkt met pleister, gyproc of zelfs mdf. Onzichtbare deur modern met een inbouw kader

Anyway Doors is een Belgische merk dat zich sinds 1995 toelegt op innovatieve deuren met functionele meerwaarde. Ook de onzichtbare binnendeuren zijn voorzien van tal van innovatieve zaken zoals onzichtbare scharnieren met een comfortsluiting, ingebouwde ventilatie, tal van ingewerkte deurgrepen en vooral een krasbestendige en onderhoudsvriendelijk deurpaneel.

Onzichtbare deuren op maat

Het inbouwsysteem werd bewust ontwikkeld om centraal in je wand ingebouwd te worden, in tegenstelling tot de rest van de markt! Deze centrale opstelling heeft tal van voordelen. De centrale montage van het deurkader voorkomt scheuren of barsten en is eenvoudig in te werken. De deur ziet er ook aan beide zijden identiek uit, wat optische rust en eenvoud creëert, de basisdoelstelling van dergelijk systeem.

Deze onzichtbare deuren worden volledig op maat gemaakt.

De deurpanelen worden gemaakt zonder hout, waardoor ze niet kunnen kromtrekken. De onzichtbare deur is steeds volledig afgewerkt en dus niet schilderbaar. Anyway Doors maakt deuren die praktisch zijn en een leven lang mee zouden moeten gaan. Dit kan uitsluitend als de materialen die gebruikt worden dan ook dergelijke levensduur evenaren en vooral tegen een stootje kunnen. Deuren zijn namelijk het meest gebruikte element in je ganse woning. De materiaalkeuze en afwerking dient dan ook navenant te zijn. De deuren zijn dus opgebouwd uit hightech materialen zoals geanodiseerd aluminium en Resopal Massiv. Resopal Massiv is een soort volkern dat zelfs voor buiten toepassingen gebruikt wordt. Dit materiaal is kleurvast, onderhoudsvriendelijk en uiterst krasbestendig.

Onzichtbare deur met centraal in het midden inbouw kader

Wil je de kleur van je binnendeuren perfect afstemmen op je verfkleur, dan kies je dus eerst een kleur voor de onzichtbare deuren. Met een exact aangeleverd kleurstaal van de deur kan je dus de verfleverancier of schilder dezelfde kleur en glansgraad laten mengen, iets wat elke gespecialiseerde verfhandel tegenwoordig kan aanbieden. Het ruime aanbod van Resopal afwerkingen omvat een 35-tal verschillende kleuren en afwerkingen.

Zwarte binnendeur met een onzichtbare omlijsting

De meerwaarde van een onderhoudsvriendelijk deurpaneel is onbetaalbaar, zeker met kinderen in huis, want zelfs vuile vingers afkuisen van een geschilderd oppervlak is geen sinecure! Deze afwerking mag je zelfs met pure alcohol reinigen, tot dagelijks toe.

De praktische meerwaarde van Anyway Doors?

Elke Anyway deur kan je standaard in beide richtingen openen, handenvrij en geluidloos. Ze kan eenvoudig begrensd worden in elke gewenste draairichting (90° of 180° openend) ook na de montage. Ze beschikt over onzichtbare scharnieren die zelfs bij een volledig geopende deur onzichtbaar blijven. De scharnieren worden namelijk bevestigd in de omlijsting en niet in de vloer. Hierdoor blijft de deur aanpasbaar qua scharnierzijde en draairichting! Het lijkt op het eerste zicht misschien overbodig, maar in veel woningen blijkt de flexibiliteit op termijn toch gewaardeerd. Pas je het interieur aan, geef je een extra kamer een andere bestemming of zelfs bij de verkoop van je woning blijft alles wijzigbaar zoals domotica, wat toch een zekere bewegingsvrijheid geeft.

onzichtbare binnendeuren op maat van Anyway Doors

Wat zijn de voordelen van een Anyway inbouwomlijsting:

  • Geen zichtbaar kader
  • Volledig afgewerkt deurpaneel
  • Op maat gemaakt
  • Inbouwkader montage voor eindafwerking/pleisterwerken
  • Geen risico op scheuren of barsten door centrale montage!
  • Mogelijk in nieuwbouw en renovatie
  • Scharnieren en draairichting blijven aanpasbaar
  • Geluidloze sluiting
  • Ruime keuze ingewerkte deurgrepen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s