BLIKVANGER: glazen deur woonkamer

Een glazen deur als blikvanger in uw woonkamer.

Naar de woonkamer wordt vaak een glazen deur als blikvanger toegepast. Ze creëren lichtinval en een open gevoel. Het is al helemaal een topper als je er een mooie design trap staat, dan bieden doorzichtige glazen deuren een handige thermische en akoestische barrière. Kleine ruimten worden op deze manier ook optisch betrokken in het grote architecturaal plaatje…

Moderne glazen deur woonkamer doorzichtig glas

Met matte glazen deuren kan je dan weer een optische afscherming creëren, waarbij je toch mooi profiteert van zo’n 80% licht overdracht tussen beide ruimten. Anyway Doors biedt vele glazen deuren aan die allemaal volledig op maat gemaakt worden. Deze innovatieve glazen deuren worden geplaatst zonder vloerveer, zodat er geen inbouwelementen in de vloer voorzien dienen te worden! Ze zijn ook voorzien van een gepatenteerd sluitsysteem waarmee de deur volledig geluidloos 90° of 180° opent en rondom het glas goed afsluit. De draairichting en scharnierzijde zijn modulair instelbaar! Openen en sluiten gaat zeer makkelijk zodat ze uiterst kindvriendelijk zijn.

Glazen deur woonkamer in mat gezuurd glas

Maatwerk garandeert een perfect afsluitende glazen deur.

Bij Anyway wordt elke glazen deur uitgerust met een minimalistische omlijsting, waarin het gepatenteerd sluitsysteem ingebouwd zit. Hierdoor sluiten ze fluisterstil en dichten ze tochtvrij af. De glazen deur draait naar keuze in één richting (90°) of beide richtingen (180°) open. Met deze functionaliteit creëer je een hoogwaardige glazen pendeldeur. Het scharniersysteem is voorzien van een comfortsluiting die de deur makkelijk laat openen en sluiten. Alles blijft aanpasbaar doorheen de ganse levensduur.

Helder glazen deur op maat

Er is een ruim assortiment moderne kozijnen, steeds minimalistisch vormgegeven en uitsluitend vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk geanodiseerd aluminium. Het meest gekozen kozijn is een minimalistisch “blok” kozijn, dat in een volledig afgewerkte deuropening geplaatst wordt. De opmeting en montage van dit systeem gebeurt nadat alle andere werken voltooid zijn. De wanden en vloeren worden volledig afgewerkt alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. Het summum van minimalisme is natuurlijk een glazen deur voorzien van een volledig onzichtbaar kozijn. Dit wordt ook aangeboden, maar vraagt de nodige aandacht betreffende het inwerken van het aluminium kozijn. Ook een verbouwing wordt niet vergeten en hiervoor bestaan strakke kozijnen met zichtbare deurlijsten die over je deuropening passen.

Glazen design taatsdeur in een woonkamer

Anyway biedt verschillende glassoorten aan.

Qua glassoorten biedt Anyway steeds gehard veiligheidsglas aan, dit kan naar keuze doorzichtig, mat gezuurd, gezandstraald met een motief of gekleurd glas zijn. De afgeronde glasrand sluit kierloos in de gepatenteerde kunststof aanslagprofielen in het deurkozijn.

Glazen deuren op maat woonkamer overzicht

Kamerhoge glazen deuren op maat

Anyway Doors biedt glazen deuren op maat aan, hierdoor kunnen de deuren heel eenvoudig kamerhoog gemaakt worden. Het voordeel van dit systeem blijft het feit dat je alles netjes afwerkt alsof er niets geplaatst zou worden en de deur wordt ingemeten van zodra je vloer is afgewerkt. Er wordt niets bevestigd op de vloer zodat de deur naar wens links of rechts kan scharnieren. De bevestiging zit verborgen in het minimalistische kozijn dat tevens een nette afsluiting verzorgt naar akoestiek en tocht. Zie voorbeeld onder:

kamerhoge glazen deur woonkamer doorzichtig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s