Moderne stalen deuren met glas op maat

Moderne stalen deuren interpretatie

Anyway Doors leeft zich graag uit met toonaangevende trends, die een meerwaarde aan uw interieur kunnen geven en lanceerde daarom in 2015 een moderne stalen deur interpretatie.

Met zwart geanodiseerd aluminium wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd, maar dan met de nodige moderne en innovatieve technieken. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium levert in combinatie met gehard glas garandeert een strak ogende blikvanger, maar bovenal ook een uiterst onderhoudsvriendelijk en makkelijk te openen deurconcept.

stalen taatsdeur met glas maatwerk

In het zwarte frame kan naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas ingebouwd worden. Zowel het frame rondom het glas als de omlijsting en bijhorende geluidloze sluiting wordt in het zwart uitgevoerd. Het unieke “Anyway” sluitsysteem zorgt voor de goede afdichting (tocht & akoestiek) en maakt het mogelijk de deur zoals je wenst naar 1 of beide draairichtingen te openen.

stalen deuren modern

Met dit stalen deur systeem kunnen zowel normale draaideuren als grote glazen pivoterende wanden gemaakt worden. Beide werken zonder vloerveer of andere inbouwelementen waardoor dus niets in de vloer ingebouwd dient te worden!

design stalen deur maatwerk

Er dienen voor deze stalen deuren dus vooraf geen bijzondere voorzieningen in de vloer getroffen te worden, ook niet bij vloerverwarming. De unieke omlijstingssystemen van Anyway, die naar keuze al dan niet zichtbaar zijn, vragen afhankelijk van je gekozen eindresultaat wel de juiste voorbereidingen. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina “deuromlijstingen” op de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s