Kamerhoge binnendeuren op maat

Kamerhoge binnendeuren 

Moderne binnendeuren die van op de vloer tot aan het plafond reiken, winnen de laatste jaren aan populariteit. Ze worden zowel in zowel nieuwbouw als hedendaags geïnspireerde verbouwingen vaak toegepast.

kamerhoge binnendeuren op maat

Anyway Doors legt de lat hoog met haar maatwerk deuren en garandeert dat de deuren niet kromtrekken. Kamerhoge binnendeuren zijn een specialiteit op zich, waarvoor het ganse deursysteem in 2012 werd aangepast zodat er geen hout meer verwerkt wordt in de deuren, om kromtrekken te voorkomen, een vaak voorkomend ongemak bij hoge deuren.

kamerhoge binnendeur met zwart kozijn

Sinds 1995 houdt het Belgisch bedrijf zich uitsluitend bezig met innovatieve ontwikkelingen op gebied van binnendeuren. Het ruime gamma bevat naast moderne binnendeuren ook taatsdeuren, glazen deuren en schuifwanden. Niet alleen zijn binnendeuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het totale wandoppervlak. In situaties waarbij de binnendeuren tot aan het plafond reiken nemen ze een zeer prominente plaats in beslag. Reden te meer om aan deuren de nodige extra aandacht te besteden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s