Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren – de blikvanger in uw interieur!

Glazen binnendeuren worden vaak als blikvanger toegepast tussen inkom en woonkamer in een hedendaags interieur. Met een glazen binnendeur creëer je een ruimtelijk gevoel.

moderne glazen binnendeuren op maat

Met een doorzichtig glazen deur creëer je een thermische en akoestische barrière, maar je behoudt een optimale transparantie tussen de opgedeelde ruimtes. Glazen binnendeuren met gezuurd of gezandstraald glas bieden dan weer een luchtige optische afscherming, maar je behoudt toch zo’n 80% licht tussen beide vertrekken.

mat glazen binnendeur in gezuurd glas

Glazen binnendeur zonder vloerveer

Het glazen scharnierconcept van Anyway Doors werkt steeds zonder vloerveer zodat er vooraf geen voorzieningen in de vloer ingebouwd dienen te worden! De hightech scharnieren zitten bevestigd aan de minimalistische omlijsting die eveneens voor de goede akoestische en tocht afsluiting zorgt. Ze laten de glazen deur naar wens 90° of 180° in beide richtingen opendraaien, zonder slotmechanisme zodat u de deur makkelijk en handenvrij kan openen en sluiten. De gepatenteerde sluittechniek werkt ook geluidloos.

dubbele glazen binnendeur zonder vloerveer

Glazen deur met goede tochtafsluiting

De echte meerwaarde van een glazen binnendeur van Anyway Doors zit in de nagenoeg perfecte afsluiting. De glazen deur wordt steeds met een strakke aluminium omlijsting uitgerust. Hierdoor presteren de glazen binnendeuren zowel naar tocht als akoestiek zeer goed. In de omlijsting zit een gepatenteerd sluitsysteem waardoor ze rondom volledig afsluiten. Onder de deur zit een verplichte ventilatiekier van 10mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s