Moderne stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren collectie

Met onze populaire “steel look” stalen taatsdeuren collectie creëren we tijdloze blikvangers die in elke interieurstijl tot hun recht komen.

Stalen taatsdeuren op maat met doorzichtig glas

Deze moderne stalen taatsdeuren laten zich vederlicht bedienen door de combinatie van zwart geanodiseerd aluminium met 6mm gehard glas. Door een ruim assortiment glassoorten kunnen deze taatsdeuren eenvoudig aanpast worden naar uw gewenste stijl.

stalen taatsdeuren op maat zonder kozijn

Populaire uitvoeringen zijn helder en mat geëtst glas. Geëtst glas creëert privacy en laat toch 80% van het licht door. Ook speciale glassoorten zoals gekleurd of gelaagd glas kunnen aangeboden worden.

Anyway Doors populair Room Divider concept

Stalen taatsdeuren met innovatieve scharnieren

Elke Room Divider wordt met een hightech taatsscharnier uitgerust voorzien van een ingebouwde comfortsluiting zonder inbouwdelen in de vloer. Deze taatsdeurscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer geplaatst, waardoor er dus op voorhand niets ingebouwd dient te worden! Ook vloerverwarming vormt geen enkel probleem met de bevestiging waarvoor maar 2 gaatjes van 4.5cm diep geboord worden. Voor keramische tegels beschikken we zelfs over speciale pluggen die maar 8mm diep verankerd worden.

De deur kan afhankelijk van het gekozen taatspunt en de beschikbare ruimte 90°, 180° of 360° openen. De gepatenteerde Anyway sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draairichting indien gewenst. Met deze innovatieve Anyway-sluittechnologie kan de deur vlot en handenvrij bediend worden.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s