Stalen deuren

Stalen deuren als Eyecatcher in je woning

stalen deuren

Stalen deuren zijn de laatste jaren aan een sterke opmars bezig in zowel moderne als landelijke architectuur. Met onze ‘steel look’ collectie creëren we tijdloze blikvangers die in elke interieurstijl tot hun recht komen. Deze moderne stalen deuren interpretatie laat zich vederlicht bedienen door de combinatie van zwart geanodiseerd aluminium met gehard glas.

Stalen deur

Met een ruime keuze glassoorten laten deze stalen deuren zich eenvoudig aanpassen aan de gewenste stijl en omgeving. Populair zijn o.a. helder glas voor optimale ruimtelijkheid of gekleurd glas, dat privacy biedt maar toch nog een zekere doorkijk garandeert. Ook mat gezuurd of gezandstraald glas behoort tot de mogelijkheden. Deze glassoorten creëren privacy en laten nog 80% van het licht door.

Moderne stalen deuren op maat

Imposante ‘Room Dividers’

Anyway Doors is continu op zoek naar producten die een meerwaarde aan uw interieur geven, zonder inbreuk te doen op gebruiksvriendelijkheid. Met onze populaire ‘Room Dividers’ bieden we een alternatief voor stalen deuren aan die tot immense formaten op maat gemaakt worden en wegens de eigen ontwikkelde pivotscharnieren makkelijk en functioneel te bedienen blijven.

pivoterende stalen deur op maat

Zo kan de deur in beide richtingen open, tot 360° toe of begrensd worden op uw verzoek in één draairichting. Voor het ‘Stealth Pivot’ scharniersysteem dient op voorhand niets ingebouwd te worden in de vloer of het plafond. U werkt de deuropening gewoon volledig af alsof er niets geplaatst zou worden. Later na het opmeten boren onze monteurs 2 lokale gaten van 4.5cm diep, dus bij klassieke vloerverwarming kan dit concept ook toegepast worden zonder voorzieningen.

stalen taatsdeur met vast paneel

‘Steel look collectie’

Draaideuren

Deze ‘steel look’ deuren worden voorzien van onzichtbare pivotscharnieren die op ingenieuze wijze aan de minimalistische omlijsting bevestigd worden. De deur kan naar wens in beide richtingen openen of begrensd worden in één draairichting. Er wordt niets in de vloer bevestigd!

Steel look binnendeur op maat

Dubbele deuren

Deze dubbele deuren worden voorzien van onzichtbare pivotscharnieren die op ingenieuze wijze aan de minimalistische omlijsting bevestigd worden. De deuren kunnen naar wens in beide richtingen openen of begrensd worden in één draairichting. Er wordt niets in de vloer bevestigd!

dubbele stalen deur op maat

Pivoterende deur

Een pivoterende deur of taatsdeur is voorzien van een pivotscharnier die op de vloer en het plafond (of in de omlijsting bovenaan) bevestigd wordt. De ‘Stealth Pivot’ scharniertechniek wordt volledig in het frame van de deur ingebouwd. De bevestiging gebeurt bovenop de afgewerkte vloer. Er dient dus op voorhand niets ingebouwd te worden en de scharniertechniek is na installatie nagenoeg onzichtbaar!

Pivoterende stalen deur zonder vloerveer

Pivoterende deuren zonder omlijsting

Gaat u voor maximale architecturale impact, dan kiest u voor ‘FRAME-A-WAY’. Deze benaming duid aan dat er geen omlijsting of kozijn rond de deur zit. De onzichtbare pivotscharnieren worden bovenop de afgewerkte vloer en tegen het massieve of verstevigde plafond bevestigd. De ‘Stealth Pivot’ scharniertechniek is volledig in het frame van de deur ingebouwd. Er dient op voorhand niets ingebouwd te worden en de scharniertechniek is na installatie nagenoeg onzichtbaar!

pivoterende stalen deur zonder omlijsting

Interesse? Neem dan zeker een kijkje op onze website: www.anywaydoors.be 

Richtprijzen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s