Anyway Doors “Flagship Store”

Anyway Doors bedrijf gebouw toonzaal Massenhoven nabij Antwerpen

In de 1000m² grote Flagship Store staan alle producten en mogelijkheden van Anyway Doors geëxposeerd.

In de ruime toonzaal staan een 100-tal moderne binnendeuren, aangevuld met talrijke voorbeelden van schuifdeuren en dressings. U wordt letterlijk aan de deur ontvangen waarna u rustig de showroom mag verkennen op eigen initiatief om zo alle producten te ontdekken. Indien gewenst staan onze professionele interieuradviseurs klaar om u verder te begeleiden doorheen alle mogelijkheden. Uw plannen, wensen en ideeën worden gescreend op technische en praktische haalbaarheid en worden waar nodig bijgestuurd door onze ervaring zodat u een ideale productopstelling kan genieten. Alles wordt op maat gemaakt, dus de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Anyway Doors toonzaal binnendeuren

Binnendeuren zijn het meest gebruikte interieurelement in uw woonst.

Vaak worden binnendeuren als een banaal object beschouwd, een noodzakelijk kwaad waar weinigen slaap voor laten; maar niets is minder waar. Eenmaal je een nieuwe woonst betrekt, zullen binnendeuren een leven lang je meest gebruikte interieurelementen zijn. Bovendien beslaan die binnendeuren qua omvang een aardig percentage van je totale wandoppervlak. Zodanig prominent in beeld zelfs dat ze een sfeervol interieur kunnen maken of kraken. Een feit om even bij stil te staan.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Anyway Doors Massenhoven

Nijverheidsweg 32
2240 Massenhoven
Nabij Antwerpen ( E313 Antwerpen – Hasselt afrit 19 )
Tel. +32 (0)3 475 15 15
Fax. +32 (0)3 475 14 75
info@anyway.be
Anyway Doors website

Openingsuren:
Ma – Vr 09u – 12u en 13u – 18u
Za          09u – 17u doorlopend
Zo          gesloten

Anyway Doors achtergrondinformatie:

‘Ho, maar dit is geen gewone deur…’ is een vaak gehoorde opmerking in de showroom van Anyway Doors.  Niet te verwonderen trouwens. Sinds 1995 bestudeert deze visionaire deurfabrikant álle kenmerken die watdanook met het concept ‘binnendeur’ te maken hebben.

Aandacht gaat hierbij vooral naar onderhoudsvrije materialen als matgeanodiseerd aluminium, HPL, volkern, glas, roestvrij staal. Naar discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat. Naar tochtpreventie. Naar thermische en akoestische afscherming. Naar privacy. Naar veiligheidsaspecten als vingerplet- en brandremming…

Uit puur technisch oogpunt maakt ANYWAY er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen.