Moderne binnendeuren op maat

Moderne binnendeuren van Anyway Doors, de referentie voor een modern interieur.

Wie deurdenkt, denkt Anyway!

De Belgische binnendeuren specialist Anyway Doors bestudeert sinds 1995 de eigenschappen van moderne binnendeuren. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om aan binnendeuren extra aandacht aan te besteden. Van bij de start was “de binnendeur heruitvinden” onze missie en uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, veiligheid, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten in dit engineeringproces. Met hun minimalistisch design onderscheiden de moderne binnendeuren van Anyway Doors zich ondertussen in meer dan 10.000 individuele woonprojecten.

Moderne binnendeuren op maat

Welke meerwaarde bieden moderne binnendeuren Van Anyway:

Bij het ontwerpen van onze moderne binnendeuren ging de aandacht vooral naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle deuren zijn volledig afgewerkt ( niet te schilderen! ), zeer krasbestendig, resistent aan chemische stoffen en 100% op maat gemaakt. Als basisgrondstoffen wordt gewerkt met mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv HPL ( 3mm dikke volkern ), roestvrij staal en glas. Uit technisch oogpunt maakt Anyway het een erezaak om alle sluittechniek, scharnieren en bevestigingen onzichtbaar te verwerken in alle producten. De geïntegreerde onzichtbare scharnieren zijn dus daadwerkelijk onzichtbaar, ook bij een geopende deur wat vaak niet het geval is.

Moderne witte design binnendeur met blokkader en ingebouwde greep.

De montage van de binnendeuren gebeurt ook steeds centraal op de wanddikte. Een eigenzinnige filosofie, die tegen de markt in druist, maar het garandeert een stabiele en soliede verankering, een identiek uitzicht langs beide zijden en een toekomst zonder scheuren of barsten! Zeker bij de huidige trend naar deuren zonder zichtbare omlijstingen een zeer belangrijk gegeven.

 • Altijd op maat gemaakt
 • Standaard naar 1 of 2 kanten te openen
  * kunnen standaard naar wens 90° of 180° opendraaien
  * draairichting blijft continue aanpasbaar
 • Aanpasbare scharnierzijde
 • Handenvrije bediening
  * geen klink, rolslot of harde aanslag = geluidloos
  * unieke sluiting rondom het deurblad
 • Moderne deuromlijstingen van geanodiseerd aluminium
  * Inbouwomlijsting = zonder zichtbare deuromlijsting
  * Blokomlijsting = strakke blokdeuren met minimalistische aluminium omlijsting
  * Opbouwomlijsting = moderne interpretatie van de klassieke deuromlijsting
 • Strak volledig afgewerkt deurpaneel
  * vlak, strak, stabiel sandwichpaneel (48mm dik)
  * 3mm Resopal Massiv (volkern) eindafwerking
  * kleurencollectie met 35 verschillende mogelijkheden
  * onderhoudsvriendelijke, kras- en stootbestendige afwerking
 • Onzichtbare pivot scharnieren
  * onzichtbare scharnieren met comfortsluiting (ingebouwd veersysteem)
  * geen vloerbevestiging! (scharnierbevestiging aan de omlijsting)
  * scharnier is onzichtbaar ingebouwd (zelfs bij een geopende deur!)
  * light scharnier zonder veersysteem beschikbaar
 • Nieuwe excentrische en centraal pivoterende deuren
  * minimale vloerverankering in het geval van pivoterende deuren
  * unieke vloerbevestiging bovenop bestaande vloer, ook bij vloerverwarming!
 • Exclusief ontworpen deurbeslag, scharnieren, sloten en grepen
 • Vinger pletbeveiliging
 • Ingebouwde ventilatie
  * 10mm ventilatie nagenoeg onzichtbaar geïntegreerd in het deurblad
 • Glazen deuren zonder tocht

Anyway Doors brochure: http://online.fliphtml5.com/afmy/ogte/#p=4

Moderne binnendeuren van Anyway zijn visuele hoogstandjes…

Bovenal wil ANYWAY schoonheid creëren. Uiteraard gekoppeld aan functionaliteit en ultiem gebruiksgemak. Elke binnendeur is een visueel-technologisch hoogstandje, toekomstgericht en steeds op de meest esthetische manier gerealiseerd. Daar valt niet naast te kijken.

Eerlijk, wat gebruikt men nu het meest in een woning?

De vraag stellen is ze beantwoorden. Nochtans beschouwen opdrachtgevers een binnendeur vaak als een noodzakelijk kwaad waar men zelden de slaap voor laat. Ramen, badkamertegeltjes, de voordeur… zijn van een hogere orde. Niets is minder waar. Eenmaal in je nieuwe woonst, zullen binnendeuren een leven lang je meest gebruikte woonelementen zijn. Bovendien beslaan zij qua omvang een aanzienlijk percentage van het totale wandoppervlak. Zodanig zelfs dat ze de sfeer van een interieur kunnen maken of kraken. Een feit om toch wel dieper op in te gaan!

Moderne zwarte binnendeuren op maat

Bouwen of verbouwen is plannen maken. Letterlijk en figuurlijk. Reden te meer om je bij de eerste schets al af te vragen hoe je de woonfuncties van je pand indeelt en hoe binnendeuren daarbij een meerwaarde kunnen bieden. Hoe creëer je rust en eenheid en hoe laat je de ene ruimte in de andere overgaan? Moeten deuren daarbij transparantie bieden of juist niet? Onze websites willen je inspireren en inzicht geven in de deurdenkwereld van Anyway doors.

Moderne binnendeuren tot aan plafond

Anyway hecht veel waarde aan een directe en transparante communicatie met de bouwheer, de architect en aannemer. Dit magazine, de websites en onze gemotiveerde medewerkers voorzien u graag van duidelijk informatie en gedegen advies. Aan de hand van de volgende pagina’s willen we u dan ook een leidraad aanbieden bij het kiezen van uw deuren. Anyway producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot een ‘ideale deur’. Wij maken al onze producten uitsluitend op maat, zowel qua samenstelling als qua maatvoering. Dit biedt aardig wat mogelijkheden, zolang je bij bepaalde omlijstingen rekening houdt met de juiste voorbereidende werken.

Moderne binnendeuren zonder omlijsting

Afhankelijk van persoonlijke smaak en het type woning, kiest u uit een brede collectie basiselementen waarbij we innovatieve systemen combineren met een hedendaags en eigenzinnig ontwerp. Door de modulaire bevestigingstechniek blijven de scharnierzijde en draairichting van de deuren continu aanpasbaar en kan u elk deurbladtype met elke omlijsting combineren.

Glazen pivoterende binnendeur op maat

Wij bieden een brede collectie basiselementen aan, maar uiteindelijk beslist u zelf over afmetingen, materialen, grepen en eventuele opties. Het gekozen design en gebruikscomfort worden mee bekeken in functie van de woning of het gebouw. Al onze oplossingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en voldoen aan de vooropgestelde normen.

Gerealiseerde moderne binnendeuren:

Een gedachte over “Moderne binnendeuren op maat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s