Pivoterende deuren op maat

Pivoterende deuren op maat van Anyway Doors.

De innovatieve pivoterende deuren van de Belgische fabrikant “Anyway Doors” creëren moeiteloos een design statement in uw interieur.

Glazen pivoterende deur met helder glas en een zwart kader

De nieuwe pivotscharnieren bieden een innovatief pivoterende scharnierconcept zonder vloerveer of inbouwelementen in de vloer! De pivot scharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt.

Glazen pivoterende deuren op maat zonder vloerveer.

Met dit deurconcept is het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat de deur in alle gewenste richtingen opendraaien en blijft modulair aanpasbaar naar één draaizijde. Bij een centraal pivoterende deur opstelling kan het deurblad dus oneindig rond draaien. Het deurblad beschikt eveneens over een geïntegreerde automatische blokkering om de deur geopend te houden op 90°.

grote centraal pivoterende glazen deur op maat

Een pivoterende deur zonder vloerveer of inbouwelementen.

De bevestiging van de pivoterende scharnieren gebeurt bovenop de vloer, zonder vloervleer of inbouwelementen in de vloer en het plafond. De minimale vloerverankering (2 bouten, +-4cm diep) maakt integratie in zowel nieuwbouw als renovatie kinderspel. Er is veel aandacht aan montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat de pivoterende deuren en wanden zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden, ongeacht de bestaande vloeropbouw!

Naar keuze centraal of excentrisch pivoterend.

De pivoterende scharnieren zitten volledig in het deurblad ingebouwd en zijn ontwikkeld om zowel excentrisch als centraal gepositioneerde deuren te creëren. Alle Anyway deurbladen kunnen uitgerust worden met deze nieuwe scharniertechniek.

Glazen pivoterende deuren zonder vloerveer van Anyway Doors.Er is dus een ruime keuze uit volle deuren, glazen deuren en glazen kaderdeuren met een aluminium frame voorzien van helder, gezuurd of spierwitte beglazing. Wij maken de pivoterende deuren op maat met opmeting, levering en montage door vakmensen in de ganse Benelux.

glazen deur woonkamer met centrale taatsscharnier

Pivoterende deuren met afsluiting rondom de deur.

In tegenstelling tot een klassieke pivoterende deur met vloerveer, zijn de innovatieve pivotdeuren van Anyway niet alleen een esthetische oplossing, maar bieden ze ook een verbeterde akoestische en thermische meerwaarde! Het gekozen deurblad wordt uitgerust met één van de geanodiseerde aluminium omlijstingen van Anyway en geniet dusdanig middels de unieke sluittechniek een volledige tocht- en akoestische afsluiting rondom het deurblad. De deuren worden ook uitgerust met ingebouwde ventilatie.

Pivoterende deuren op maat met omlijsting van Anyway Doors.Maximale afmetingen voor taatsdeuren: +-4.25m² tot 5m² afhankelijk van het paneel en de samenstelling.

Pivotscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer

Anyway Doors gebruikt innovatieve “Stealth Pivot” pivotscharnieren voor haar pivoterende deuren. De bevestiging van deze compacte pivotscharnieren gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, zonder inbouwelementen waar vooraf rekening mee gehouden dient te worden.

Pivotscharnieren Anyway Doors

De minimale vloerverankering (2 bouten, +-4.5 cm diep) laat montage op elke vloeropbouw toe. Er werd veel aandacht aan montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat deze pivotscharnieren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden! De onzichtbare pivotscharnieren worden volledig in het deurblad geïntegreerd waardoor op de vloer nagenoeg niets zichtbaar is.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s