Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat van Anyway Doors: “SLIDE-A-WAY”.

Welke schuifdeur voor welke toepassing?

Slide-a-way schuifdeuren zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen, met een strakke, compacte vormgeving en onzichtbaar geïntegreerde technieken. Ze zijn ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten, of als kastafsluiting. De beoogde functie, locatie en opstelling zijn bepalend voor de materiaalkeuze en het schuifdeur type. De schuifdeuren op maat worden in diverse materialen aangeboden, dit varieert van volledig glazen schuifdeuren tot “volle schuifdeur panelen” die met 3mm dikke Resopal Massiv HPL materiaal afgewerkt worden.

Schuifdeuren zijn zeer actueel en trendy, doch zijn minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgang frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!

Matte glazen schuifdeur met vast paneel.

Ideale schuifdeur toepassingen zijn bijvoorbeeld tussen woonruimte en keuken, woonruimte en bureel, slaapkamer en dressing, slaapkamer en badkamer,… Ze zijn minder aangewezen tussen locaties met hoge passage of verhoogde akoestische en thermische eisen zoals bijvoorbeeld hal en woonruimte.

Glazen schuifdeuren met aluminium kader en gezuurd glas aan een aluminium railSoorten schuifdeuren op maat.

Moderne schuifdeuren op maat.

De volle schuifdeuren worden uitsluitend op maat gemaakt. De schuifdeuren worden opgehangen aan een compacte rail van geanodiseerd aluminium. De rail en schuifdeuren zijn doordacht ontworpen zodat nergens technische onderdelen of bouten en vijzen zichtbaar zijn! Een enkel paneel kan tot 3050mm hoog zijn en maximaal 1300mm breed. De deuropening mag dus maximum 3m hoog en 1m25cm breed zijn. Voor grotere openingen kunnen meerdere panelen magnetisch aan elkaar gekoppeld worden. Zodoende wordt een stabiel en recht geheel gegarandeerd.

Schuifdeur wit paneel met ingewerkte greep en rail tussen badkamer en dressingSchuifdeuren met een stabiel en vlak deurblad.

Als basisframe voor het modern schuifdeur deurblad wordt een geanodiseerd aluminium kokerprofiel aangewend, dat tevens de optische en beschermende omranding van het deurblad vormt. Hierin komt een kern van 41mm PU hardschuim, waarop aan weerszijden 3mm Resopal Massiv wordt verlijmd. Het aluminium kokerprofiel werkt als enveloppe voor het sandwich geheel en beschermt de randen van de volkern plaat tegen zijdelings aanstoten en indringend of opstijgend vocht. Zodoende wordt een stabiele schuifdeur gegarandeerd, ongeacht de maatvoering.

Grote houten schuifdeuren met volkern afwerkingU hebt de keuze uit een ruim gamma van 35 kleuren en houtafwerkingen van de fabrikant Resopal.

Glazen schuifdeuren op maat.

Het Belgische merk Anyway Doors slaagt erin met zijn glazen schuifdeuren op maat, strakke belijning en technische verfijning tijdloos te versmelten. Er is keuze uit glaspanelen van 10mm dik gehard glas of een aluminium frame waarin 1 of meerdere glasplaten verwerkt zitten voor extra akoestische en thermische isolatie. Ook zijn er diverse glassoorten beschikbaar, gaande van helder, gezuurd of gezandstraald glas tot zelfs diep gekleurd grijs of donkergrijs glas. Voor de schuifdeuren met een aluminium frame kunnen die glassoorten ook toegepast worden + spierwit gelaagd of gekleurd glas. Kortom, keuze genoeg! Een bezoek aan de toonzaal is gepast omwille van de vele mogelijkheden.

Glazen schuifdeuren gezandstraald glas met inox greep en aluminium rail tussen keuken en leefruimte livingCompacte aluminium schuifdeur rail.

Slide-a-way schuifdeuren worden opgehangen aan een bovenrail die tegen de wand, of onder het plafond (of linteel) wordt bevestigd. In uitzonderlijke situaties wordt de rail zelfs deels in het plafond ingewerkt. De wanden moeten solide en stevig zijn; bij systeem- of gyprocwanden moet er een extra versteviging in de wand voorzien worden ter hoogte van de railmontage. Om problemen met situaties waarbij de schuifdeuren tussen 2 muren schuiven op voorhand te tackelen, ontwikkelde Anyway Doors een railsysteem waarbij de schuifwand uitgenomen kan worden aan één zijde van de rail. De schuifdeur wordt in het deurgat uitgenomen en tevens zijn alle afstellingen in dit deel van de rail aangebracht zodat alles steeds in de deuropening toegankelijk blijft. Alle opstellingen kan u hier terugvinden: lees meer.

Witte schuifdeuren vestiaire in een modern interieurLaat u goed informeren omtrent schuifdeuren!
Een gouden regel: informeer u tijdig over toepassing en voorbereidingen! Vanwege de complexiteit die soms gepaard kan gaan met schuifdeuren is het aangewezen om de toonzaal te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk geëxposeerd staan. Om een gedetailleerde offerte op te kunnen maken voor een schuifdeur is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk, hierin kunnen onze interieur vormgevers u perfect assisteren.
Prijsofferte voor schuifdeuren op maat.

Om een prijsofferte voor schuifdeuren te bekomen, is het aangewezen om de toonzaal te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk geëxposeerd staan. Om een gedetailleerde prijs op te kunnen maken voor glazen schuifdeuren is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk. U kan reeds informatief contact opnemen per e-mail zodat wij mits opgave van alle technische details en een foto + plan of schets reeds een oriënterend voorstel kunnen uitwerken.

Fotogalerij schuifdeuren:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s